Nuo 20 valandos "Neringoje" vyks milonga - vadinamoji tango "diskoteka". Renginio organizatoriai primena, kad įėjimas visiems tango aistruoliams - nemokamas.

Vilniaus argentinietiško tango klubas buvo įkurtas pernai kaip alternatyva akademinei bei stereotipinei lietuvių sampratai apie tango. Svarbiausias klubo tikslas - skleisti visame pasaulyje populiaraus tango kultūrą Lietuvoje. Šokio pamokos, muzikos klausymas, filmų peržiūros, tango vakarų bei koncertų organizavimas - tai tik dalis išoriškai pastebimos klubo veiklos. Svarbiausia - išgirsti save ir kitus per tango.

Klubo įkūrėjai - profesionalūs aktoriai ir šokėjai Irmantas Bačelis ir Kristiana Kemundrytė, tango žinių ir paslapčių sėmęsi iš Argentinos, Urugvajaus, Prancūzijos ir Švedijos tango meistrų. Be individualių tango numerių bei teminių pasirodymų, Irmanto ir Kristianos kūrybinę biografiją puošia jungtinės tango programos bei koncertai su ansambliu "Tanguedija", akordeonų kvintetu "Cantus", Malmės (Švedija) tango akademija ir kt.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją