„Pravda Naujokai 2011” išrinks metų atradimus trylikoje kategorijų: muzika, mada, kinas ir video, dizainas, fotografija, geriausia nauja vieta, iniciatyva, frazė, tendencija bei vaizdo klipas. Taip pat, anot organizatorių pranešimo spaudai, bus įteiktos dvi esminės ovacijos - Naujokų tėvui bei, žinoma, Metų naujokui.

Nominantus įvertinti gali kiekvienas - „Naujokai” tęsia demokratiško balsavimo tradiciją tuo pačiu adresu - naujokai.lt .

„Pravda Naujokai 2011” yra vienintelis renginys Lietuvoje, kuriam įdomūs švieži vardai ir vienas iš nedaugelio, kuriuose blizgesys ir pudra nedaug ką lemia. „Na, galbūt tik mados kategorijoje”, - šypsosi „pravda.lt” redaktorius Marius Mozūraitis.

Tam, kad sveikinimų odė neprailgtų, renginį pildys muzika. Ant menų fabriko „Loftas“ scenos stos muzikos srities nominantai „Artrace“, Umiko, „Jama&W“, „mmpsuf“, „Sheep Got Waxed“, „Napo“, Brolis, „Detroit“. Pastarieji bus vienas renginio siurprizų, nes veidus ir pasus slepiantis duetas šiuos naujokų apdovanojimus pasirinko savo premjeros vieta.

Jaunus ir nedrąsius palaikys ir muzikantai, jau išaugę naujokų kelnes - repo duetas Dee & Kamy bei iškalbos nestokojantys „Freaks On Floor“.

Praeityje „Naujokų” titulą yra laimėję Alina Orlova, Jurga, Suicide DJs, Dee & Kamy, „Kultflux” ir kiti, dabar jau labai žinomi veidai, balsai, judėjimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją