Taip pat čia yra įkeltas Busta Rhymes pirmasis singlas iš būsimo albumo „Why Stop Now“.

„Google“ atstovų teigimu, pirkėjai Amerikoje galės įsigyti muzikos per „Android Market“, kurioje yra išmaniųjų telefonų priedų, elektroninių knygų ir filmų.

Siekdama pritraukti klientų, „Google“ teikia galimybę per dieną parsisiųsti nemokamai po vieną dainą.

„Google“ taip pat suteiks galimybę dalintis parsisiųstomis dainomis su draugais „Google+“ socialiniame tinklalapyje. Jo naudotojai matys visą draugų įsigytų dainų sąrašą.

„Kitose muzikos parduotuvės nesuteikia tokios galimybės. Įgyvendinti sumanymą mums padėjo partneriai muzikos industrijoje“, - sakė „Google“ skaitmeninio turinio ir „Android“ strategijos padalinio direktorius Jamie‘is Rosenbergas.

Ilgai lauktas „Google“ projektas startavo išties įspūdingai, nes čia lankytojai gali rasti išskirtinės medžiagos iš grupių „Coldplay“ bei „The Rolling Stones“, Shakira, „Pearl Jam“ bei DJ Tiesto. Taip pat čia yra įkeltas Busta Rhymes pirmasis singlas iš būsimo albumo „Why Stop Now“.

„Google“ konkuruoja su didžiausiais varžovais – „Appe“, „Amazon.com“ ir „Facebook“, kurie integravo muziką į mobiliųjų telefonų ir interneto produkciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją