Pasak renginio organizatorių, „Sel“ koncertas vyks ant 200 kv.m. scenos, kuri savo dydžiu prilygs beveik pusei Alytaus Rotušės aikštės. Egidijui Dragūnui talkins gyvo garso muzikantai, šokėjai, pritariantys vokalai ir per 30 kitų aptarnaujančio personalo asmenų. Daugiau nei 4000 žmonių publiką ketinama nustebinti įspūdingomis dekoracijomis, LED ir lazerinių technologijų gausa bei tonomis garso aparatūros.

Koncertas taps įsimintinu ir 300 vaikų iš Alytaus globos namų ir socialinės rizikos šeimų. Šiuos vaikus į koncertą pakvietė labdaros projektuose vis aktyviau dalyvaujantis Egidijus Dragūnas.

3 valandų trukmės koncerte „Sel“ atliks ne tik albumo „Aš kaip žąsis“ hitus, pasirodymo metu naujai skambės ir seni grupės kūriniai, bei kitąmet pasirodysiantį albumą reprezentuojantis visiškai naujas singlas „Aš žiūriu į tave, pasauli“, kuris jau netrukus pasieks radijo stotis.

„Sel“ apšildys „G&G Sindikatas” narys Pushaz, kuris po grupės koncerto „Super Show“ surengs savo solinį pasirodymą kartu su Dj Justinez ir Yga (Da Manifest) Alytaus naktiniame klube “Čikaga”.

Patenka į istoriją

Per 19 savo muzikinės karjeros metų Egidijus Dragūnas sugebėjo giliai įsirėžti į kiekvieno bent kiek muzika besidominčio lietuvio atmintį. Jis - garsiausios Lietuvos šokių muzikos grupės lyderis, savo srities profesionalas, filantropas, bei, žinoma, ne vieno spaudoje mirgėjusio skandalo autorius.

Šiandien daugiausiai uždirbančiu atlikėju laikomas Egidijus Dragūnas savo muzikinę karjerą pradėjo 1992-aisiais būdamas vos šešiolikos metų. Tada vedamas jaunatviško entuziazmo ir galvodamas, kad nėra nieko lengviau nei sukurti repo dainą, Egidijus pasiryžo paskambinti Andriui Mamontovui ir paprašė padėti jam suburti repo grupę. Jaunasis Egidijus neliko nepastebėtas – su juo ir jo dviem draugais sutiko dirbti Andriaus Mamontovo brolis Justas.

Pirmą kartą su grupe Egidijus pasirodė statybų, garažų ir apšiurusių krepšinio aikštelių fone, kur tvirtai įrodinėjo savo teises į „Kiemą“. Tai buvo pirmosios „Sel“ dainos vaizdo klipas, kuris ilgokai karaliavo TV eteryje. Neilgai trukus grupė debiutavo koncerte Vilniaus sporto rūmuose, krepšinio aistruoliams surengę kuklų pasirodymą su daina „Kašio Fanatas“.

Muzikinę karjerą kaip „apšildanti“ grupė pradėję „Sel“ nariai žmonių simpatijas pelnė sugebėjimu diktuoti savas žaidimo taisykles muzikos versle. Drąsiai eksperimentuojanti grupė pelnė aukštą statusą, leidžiantį dirbti su įdomiausiais Lietuvos prodiuseriais ir suteikiantį visišką kūrybinę laisvę.

Per visus savo gyvavimo metus „Sel“ išleido 10 albumų, 6 singlus, 2 geriausių dainų rinkinius ir vieną dokumentinį DVD filmą. „Sel“ yra laikoma geriausia visų laikų Lietuvos šokių muzikos grupe. Tai patvirtina laimėti apdovanojimai - 2001 ir 2002 m. grupė buvo pripažinta geriausia šokių grupe Radiocentro muzikiniuose apdovanojimuose.
Taip pat itin palankiai buvo įvertintas „Sel“ abumas „Muzika“, pripažintas geriausiu metų albumu Radiocentro muzikiniuose apdovanojimuose 2007 ir Bravo 2006. Šio albumo daina „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“ tapo geriausia metų daina.

Savo 19-ąjį gimtadienį grupė „Sel“ pradės švęsti su ištikimiausiais gerbėjais Alytuje. Egidijus Dragūnas su renginį organizuojančia kompanija „Diskoholikai“ tvirtina, kad Alytaus arenoje vyksiantis koncertas „Super Show“ bus įrašytas į Dzūkijos istoriją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją