Nors anksčiau Ieva tikino, kad muziką jai labiausiai patinka perduoti iš lūpų į lūpas, todėl visais koncertais ir planais rūpinasi pati, rodos, šiuos savo įsitikinimus pastaruoju metu palaidojo galutinai.

Po šešerių metų intensyvios kūrybos, koncertavimo drauge su Marijonu Mikutavičiumi bei legendinės jos kūrybos dainos „Raudoni vakarai“ pasirodymo viename brangiausių visų laikų Lietuvos kino juostų „Tadas Blinda: Pradžia“, merginos populiarumas išaugo lyg ant mielių.

Šį vakarą išgirsti Ievos ir jos suburtos grupės koncerto „Raudoni vakarai“, po Šv. Kotrynos bažnyčios skliaustais susirinko pilnutėlė gerbėjų salė.

Ant scenos pasirodžiusi jaunoji Lietuvos kūrėja teigė, kad šis koncertas yra apie tikrą meilę ir gyvenimą, kurie neįsivaizduojami be lietaus.

Sigito Parulskio kūrybos gerbėja, nors ir labai jauna, tačiau savoje kūryboje mėgsta gilias, jautrias ir, rodos, istoriškai išgyventas temas. Todėl klausantis išskirtinio talento kūrėjos dainų, laikas tuo metu tiesiog sustoja.

Lakštingalos balsu ir neįtikėtina charizma šįvakar Ieva pakerėjo publiką ne tik savo naujai aranžuotomis dainomis, bet ir nuoširdžiu bendravimu su publika.

Koncerto metu I. Narkutei akompanavo ir žinomas kompozitorius bei atlikėjas Andrius Kulikauskas (akordeonas), taip pat daug metų kartu koncertuojantis geras Ievos bičiulis Kęstutis Pleita (altas) bei garsus pianistas Dmitrijus Golovanovas.

Daugiausiai žiūrovų ovacijų susilaukė garsiausia atlikėjos daina - „Raudoni vakarai“, kurią atlikti Ievai padėjo iš užkulisių pasirodęs dainininkas M. Jankavičius.

Ieva Narkutė ir Mantas Jankavičius

Nors ši Ievos daina ir yra daugiausiai išliaupsinta bei pati žinomiausia, tačiau nuneigti fakto, kad ir kitos atlikėjos kūrybos dainos yra ne ką mažiau vertos dėmesio, negalima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją