Kaip ir „Machine Gun“ klipe, taip ir dueto kol kas svarbiausiuose metų koncertuose šį penktadienį ir šeštadienį, Didžiuliai pasirodys su grupe. Ericai ir Jurgiui talkins instrumentalistai Marius Leskauskas ir Jonas Lengvinas. Koncertą pagyvins specialus lindyhopo šokėjų pasirodymas. O renginio scenografija ir specialiais kostiumais rūpinasi ne dienomis, o valandomis populiarėjantis dizaineris, stilistas Robertas Kalinkinas.

„Padarėme, kiek sugebėjome. Dabar tesinori visa tai sugroti ir parodyti savo gerbėjam jau šį penktadienį ir šeštadienį“, – įspūdžiais po priešpaskutinės repeticijos su Jurgiu, muzikantais ir šokėjais dalinasi dainininkė Erica Jennings.

Duetas savo kūrybą taikliai vadina miegamojo muzika. Joje daugybė garsų iš porelės buities: Ericos aukštakulnių kaukšėjimas, Ramiojo vandenyno prie Kolumbijos krantų ošimas, popierių šiugždėjimas ir pan. Visa tai papildo jųdviejų dainas, kurios taip pat gimsta natūraliai: gaminant maistą, važiuojant kelyje su vaikais prie jūros, vakarojant draugų namuose, miegamajame.

Taigi ir lapkričio 11 d. duetas ant „Lofto“ scenos įsikurs kaip namuose, o žiūrovai koncertą galės stebėti išgriuvę ant rėmėjo „Lonas“ sumontuotų lovų ir čiužinių. Taip pat daugiavietis miegamasis lapkričio 12 d. bus sukonstruotas ir Kauno „Gargare“.

„Taip, įdėjome labai daug pastangų, kad visa tai išvystų dienos šviesą. Ir vis dėlto, manau, kad „The Ball & Chain“ vis dar skamba ir atrodo neperspaustai“, – savo ir žmonos šviežiausią muzikinę programą komentuoja Jurgis Didžiulis.

Manfredo ir „Air Guitars“ dainos „Machine Gun“ remiksas:

Vilniaus „Lofte“ ir Kauno „Gargare“ daugiausia skambės dainos iš dueto debiutinio albumo. Pastarąjį dar gali parsisiųsti nemokamai, tačiau tik iki šio penktadienio. Taigi nedelsdamas apsilankyk „The Ball & Chain“ „Facebooke“ profilyje.

Albume taip pat yra ir naujausias rokenrolinis bei kol kas judriausias „The Ball & Chain“ singlas „Machine Gun“. Tiesa, jis gimė ne iš didelės meilės, kaip visos kitos jų dainos, tačiau tada, kai Jurgiui ir Ericai „viskas juodai užkniso“.

„Machine Gun“ – gabalas apie pyktį. Kai savyje prikaupi daug blogų emocijų „kulkų“, su paprastu pistoletu neapsieisi. Kad pilnai išsikrautum, gali prireikti ir automato“, – metafaromis apie naująjį singlą kalba J. Didžiulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją