Šį penktadienį jauki Vilniaus senamiesčio kavinė "Arka" vėl priklausys didžėjams. "Arkos“ vakarėlių idėja gimė 2001–ųjų metų rudenį, kai vilniečiai didžėjai Astralas ir Sleeper sumanė jaukią kavinę paversti
drum‘n‘bass
gerbėjų Meka. Renginys išsirutuliojo į seriją, kurią jau imta vadinti legendine. Pasak vieno iš renginio organizatorių DJ Astralo iš „Metro Promo“ komandos, „Arkos“ kavinėje vykstantys
drum‘n‘bass
ir triphopo muzikai skirti vakarėliai visada pasižymėjo ypatinga atmosfera. Čia jautiesi atsipalaidavęs, savas bei laimingas.

Išskirtiniai DJ‘ų pasirodymai

Pirmoji renginio valanda kaip visada bus skirta ne drum‘n‘bass muzikai. Šį kartą specialią ne-house programą pristatys vienas geriausių Lietuvos house DJ‘ų kaunietis Lauris Lee iš „RyRalio“ kompanijos.

Idėja DJ‘ams groti išskirtinius setus šiemet jau buvo keletą kartų įgyvendinta. Sausio mėnesį Kaune tai sėkmingai padarė DJ Karalius, grodamas drum‘n‘bass, balandį tai pakartojo Lauris Lee, o šią gegužę Astralas pristatė specialią triphopo programą Vilniaus kavinėje „G-Lounge“.

Apšildyta publika pajudės pagal greitesnius ritmus. Drum‘n‘bass paradui vadovaus jau aštuntus metus plokšteles sukantis vilnietis DJ Astralas. Vien tik Lietuvoje jis šiemet grojo su drum‘n‘bass žvaigždėmis: "Technical Itch", Dylanu bei DJ Wild Child. Taip pat „Arka.drum‘n‘bass.2004.pt3“ vakarėlio lankytojai galės išgirsti šį rudenį pasirodysiančio naujojo Astralo mikso ištraukas.

Sekantis DJ, pasirodysiantis prie pulto, bus DJ 3paff. Tai iš Lietuvos kilęs drum‘n‘bass DJ'us, dabar gyvenantis JAV. Trumpam grįžęs į Lietuvą jis mielai sutiko pagroti „Arkos“ lankytojams. Pasak paties 3paff, - „visada malonu grįžti į tėvynę bei parodyti vakarėlių lankytojams kažką naujo“.

Penkios brangios valandos

Jau devintąjį „Arka.drum‘n‘bass“ renginį baigs neatsiejama jo dalis - DJ Sleeper. Jau penktus metus grojančio atlikėjo triphopo stiliaus muzika visada buvo nepakartojama. Apie ją nereikia kalbėti, jos reikia klausytis.

Organizatoriai publikai žada ne galingus techninius šviesos ir muzikos parametrus ar spalvingą užsienio žvaigždžių pasirodymą, o jaukią savų žmonių kompaniją. Niekada nebuvusiems "Arkos“ vakarėliuose vakaras dovanos ypatingą renginio dvasią, o vakarėlių senbuviams – atvers namų duris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją