Tuo tarpu "Tele2" komercijos direktorius Pranas Kuisys griežtai neigia, kad bendrovė prisidengė "Scooter" vardu, siekdama pritraukti į renginį daugiau žiūrovų.

P. Kuisys tai vertina kaip grupės bandymą išsisukti nuo atsakomybės, rašo "Vakarų ekspresas".

Praėjusį penktadienį Vilniaus Vingio parke "Tele2" visuomenei dovanojo pabaltijo fejerverkų čempionatą, kuriame turėjo koncertuoti ir pasaulinio garso "techno" muzikos žvaigždė - grupė "Scooter". Tačiau, pasak bendrovės komercijos direktoriaus P. Kuisio, ketvirtadienį, likus vos 23 valandoms iki renginio, agentūra, su kuria "Tele2" sudarė sutartį dėl "Scooter" pasirodymo Lietuvoje, atsiuntė elektroninį laišką ir paprašė grupės koncertą atšaukti.

Atsakydamas į "Vakarų ekspreso" laišką, grupės vadybininkas patikino, kad dėl "Scooter" pasirodymo rugsėjo 17-ąją Lietuvoje tartasi nė nebuvo. J. Thele taip pat pabrėžė, kad visų "Scooter" koncertų datos iš anksto paskelbiamos grupės tinklapyje www.scootertechno.com, tačiau čia apie pasirodymą Lietuvoje užsiminta taip pat nebuvo.

Tuo tarpu "Tele2" išplatintame pranešime spaudai teigiama, jog vienas iš "Scooter" vadybininkų iš "Kontor Records" kompanijos Kai Busse vis dėlto žinojo apie "Tele2" rengiamą fejerverkų čempionatą; jis klausinėjo detalių apie koncerto vietą, ar ji pritaikyta tokiems renginiams ir kitus susijusius dalykus.

"Tele2" žiniomis, į renginį Vingio parke susirinko apie 100 tūkst. žiūrovų. Todėl bendrovė renginį vertina kaip iki šiol didžiausią Lietuvoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją