Jo atstovas ketvirtadienį patvirtino britų spaudos pranešimus, kad renginyje "Live Aid 2", be kitų, koncertuoti bus kviečiami Mikas Džegeris, Neilas Jangas, Briusas Springstynas, Stivas Vonderis, Ringas Staras, Stingas, Deividas Bovis ir Bilis Džoelas. Į koncertą Niujorko "Madison Square Garden" spalio 20 dieną laukiama susirenkant 18 tūkst. žiūrovų.

Koncerte greičiausiai dalyvaus ir Eltonas Džonas, legendinės grupės "The Who" ir "Led Zeppelin", taip pat jaunieji talentai - "Matchbox 20", "Limp Bizkit", Meri Džei Blaidž ir Eminemas. Renginį ves Gvinet Peltrou bei komikai Džeris Zainfeldas ir Krisas Rokas.

Tris valandas truksiantis šou bus įamžintas kompaktinėje plokštelėje. Manoma, kad vien tik JAV koncertą televizorių ekranuose stebės 80 milijonų žmonių. Greičiausiai jis bus transliuojamas visame pasaulyje.

"Polas buvo Niujorke, kai įvyko tragedija. Šie įvykiai jį labai sukrėtė. Jis nori padaryti viską, kad padėtų nukentėjusiesiems", - sakė jo atstovas. Už koncertą gautas pelnas pirmiausia bus skirtas žuvusių Niujorko ugniagesių artimiesiems.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją