„Išskirtinė data, pažymėta net trim vienuolikėmis, išskirtinis ir renginys“, – vakarėlio organizatoriai neabejoja, kad 11-ąją šio mėnesio dieną savo kalendoriuose klubinėtojams verta apsibraukti raudonai. Svečio kalibrą nusakantys skaičiai išties svaiginantys: 10 metų populiarumo, 17 mln. parduotų albumų kopijų, daugiau nei 60 auksinių ir platininių apdovanojimų.

Grupė „Sash!“, kurios priešakyje – Vokietijos didžėjus ir prodiuseris Sascha Lappessenas, bendradarbiavo su daugeliu populiarių dainininkų: Boy George‘u, Sarah Brightman, Adrianu Rodriguezu, Shannon, Dr.Alban. Populiarumo keliai nusidriekė ne tik Europoje, bet ir JAV, Naujojoje Zelandijoje, Rusijoje, Australijoje, Pietų Afrikoje ir Japonijoje. „Sash!“ kūrė remiksus Jeanui Micheliui Jarre‘ui, „2 Unlimited“, „OMD“, Kylie Minogue ir kitoms žvaigždėms.

Penktadienio naktis klube „Dr.Who“ žada „Sash!“ kūrinių retrospektyvą, kuri bus „apvilkta“ šiuolaikišku skambesiu ir nežabota energija. „Encore Une Fois“, „Ecuador“, „Stay“, „La Primavera“, „Mysterious Times“, „Adelante“, „Just Around The Hill“, „With My Own Eyes“ bei kitus hitus šokių aikštelėms padovanojusios grupės lyderis Sascha ankstesnius savo vizitus Lietuvoje prisimena su džiaugsmu. Jis negailėjo komplimentų šiltai jį sutikusiai publikai, pro vokiečio akis nepraslydo ir čionykščių merginų žavesys. „Myliu Lietuvą ir grįžti čia tikrai malonu. Susidariau įspūdį, kad žmonės mėgsta ir moka linksmintis, vertina naujausią šokių muziką bei jaučia simpatijų devintojo dešimtmečio skambesiui“, – pavasarį viešėdamas Klaipėdoje kalbėjo DJ Sash.

Vokiečio pasirodymą šį penktadienį apšildys sustiprintos „Dr.Who“ pajėgos – klubo rezidentas DJ Driule XL ir „Mosquito“ vakarėlių vėliavnešys DJ Rikko el Gato.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją