„Eltonas Johnas yra vienas tų atlikėjų, kurie su savimi nesiveža nei maistą ruošiančio personalo, nei aptarnaujančio personalo maitinimui reikiamų maisto produktų. Visą maitinimą tiek Eltonui, tiek jo komandai turėsime užtikrinti mes. Pusryčiai ir pietūs bus ruošiami 40-čiai žmonių, vakarienė – 60-čiai. Tačiau sunkiausia užduotis bus per naktį prabangiai ir pagal reikalavimus paruošti žvaigždei skirtus persirengimo kambarius“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Be dienos maitinimo nemažai užkandžių ir įvairiausių gėrimų turės atsirasti ir persirengimo kambariuose. Eltonas Johnas pageidauja, kad jo persirengimo kambariuose viskas būtų patiekta iki jo atvykimo į areną, t. y. tarp 15-16 val., ir vėliau jo niekas netrukdytų.

Pasak koncerto organizatorių, žvelgiant į atlikėjo reikalavimų sąrašą, į akis krenta pageidaujama didžiulė gėrimų įvairovė. Sąraše ir negazuotas mineralinis vanduo, ir dietinė kola (tiesa, būtinai skardinėse), ir energetiniai gėrimai, ir pienas, ir kava, ir didžiulis arbatų asortimentas. Ant maistui skirtų stalų atsiras ir keletas rūšių šviežių daržovių bei salotų, įvairių mėsos ir sūrio užkandžių, vaisių, įvairių rūšių duonos bei skirtingų šokolado batonėlių.

Reikalavimų sąraše – ir alkoholinių gėrimų sąrašas. Tiesa, pastarieji bus skirti Eltono Johno grupės nariams, kuriems bus pasiūlyta pasivaišinti keletu rūšių alaus, degtine bei vynu.

Nors apytiksliai nurodoma, kokių maisto produktų patiekalai turėtų sudaryti su Eltono Johnu atvykstančio personalo maitinimą, tačiau jo komanda neatsisako paragauti nei vietinio maisto, nei vietinio alaus.

Eltono Johno ir grupės beveik trijų valandų trukmės koncertas Vilniaus „Siemens“ arenoje vyks jau rytoj, penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją