Dar liepos mėnesio pabaigoje savo gimtajame mieste Klaipėdoje pristatęs naujausią savo albumą „Missing.lt“, dainininkas DELFI portalui patvirtino, kad tai greičiausiai buvo paskutinis jo albumas, kuris siejasi su Amberlife pavadinimu.

„Žadu palaidoti Amberlife  pavadinimą. Nesakau jam ne, bet jis savaime turėtų pasikeisti. Aš pats ilgą laiką bėgau nuo šio pavadinimo. Man jis neša daug dviprasmiškos informacijos. Kažkada buvau dainuojantis berniukas iš pajūrio, o dabar daug kas keičiasi. Todėl šiuo metu prisistatinėsiu vardu ir pavarde, o ateis laikas, tikiuosi ir nauju pavadinimu“, - savo naujausiais planais dalinosi Edgaras.

Taip pat dainininkas Delfi portalo skaitytojams pateikė pačią naujausią dainą „Get out now“, kuri, anot jo, yra savotiškas pranešimas apie naujus atlikėjo kūrybinius pokyčius.

„Ši daina skiriasi nuo iki tol buvusių mano dainų savo skambesiu. Ji turi daugiau elektroninio prieskonio ir yra inspiruota 80-jų muzikos ir to laikmečio. Ši daina kurta su bičiuliu, su kuriuo galima sakyti gimsta naujas elektro duetas“, - pasakojo E. Lubys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją