Įkvėptas naujos kino patirties, bet išsekintas intensyvių filmavimų, Mantas nutarė suburti muzikantų grupę ir atlikti savo naujai sukurtas dainas akustiniame koncerte. Šiame projekte naujai skambės ir senieji dainininko hitai – jiems šviežumo jausmą suteiks nauja aranžuotė ir adaptacija šiai gyvo garso programai.

Mantas pasakoja, kad naujasis jo amplua kine suteikė daug patirties, įspūdžių ir nepakartojamų išgyvenimų, bet tuo pačiu, filmuodamasis juostoje "Tadas Blinda. Pradžia", dainininkas jau brandino mintį rudenį surengti akustinių koncertų ciklą.

"Šioje programoje būsiu 100 procentų Mantas. Kodėl? Kūriniai bus atliekami visiškai natūraliai, neperkraunant jų sudėtingomis kompiuterinėmis aranžuotėmis. Žodžiu, nebus uždėta jokio nereikalingo grimo nei man, nei mano atliekamai muzikai", - atvirauja garsus atlikėjas.

Šių artėjančių akustinių koncertų proga, M. Jankavičius kartu pristato ir naują vaizdo klipą - „Vienišų namų tyla“. Jautrus ir nuoširdus atlikėjo naujos dainos „Vienišų namų tyla“ vaizdo klipas, nufilmuotas apleisto klubo „Kablys“ pastate.

Šios dainos akustinę versiją išgirs ir būsimų koncertų klausytojai. Programoje skambės ir neseniai pasirodę, bet jau populiarumo sulaukę kūriniai "Melagė" ir „Suartina mus“.

Mantas patikina, kad šie pasirodymai nebus snobiški, nes jis savęs nelaiko dainuojamosios poezijos atstovu. Atlikėjas žada spontaniškus jausmus ir nesuvaidintą nuotaiką: „Jei norėsime - verksime, jei norėsime - juoksimės".

Koncertai vyks: lapkričio 7 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje; lapkričio 9 d. koncertų salėje „Saulė“, Šiauliuose; lapkričio 18 d. Klaipėdos koncertų salėje; gruodžio 1 d. Panevėžio muzikiniame teatre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją