Giedrė Kilčiauskienė klausytojams pažįstama ne tik kaip ekstravagantiška novatoriškų grupių „Empti“ bei „Pieno lazeriai“ vokalistė, bet ir nostalgiška bossanovos dainų atlikėja šiame koncerte atsiskleis kaip aistringa, nenuspėjama ir organiška džiazo dainininkė.

Programoje – moderniai aranžuoti džiazo standartai, autoriniai kūriniai bei keletas rock, pop kūrinių, atliekamų džiazo stiliumi. 

Puikiai žinomų melodijų puokštė, nuspalvinta džiazo harmonijos, slaptai nudeginantis, subtilus, pakerintis ir nuginkluojantis Giedrės Kilčiauskienės vokalas, apgaubtas tobulai subalansuotos instrumentinės palydos ir specifinės, maloniai netikėtos Kauno dramos teatro Ilgosios salės atmosferos – tai derinys, kuris puikiai tinka darganotam rudens vakarui sušildyti. Ir net jeigu koncerto metu skambėsiančius kūrinius esate girdėję daugybę kartų, šįsyk maloniai nustebsite: džiazo esmė - improvizacija, todėl niekada nežinai, kaip jis suskambės „čia ir dabar”. 

Solistė:
Giedrė Kilčiauskienė (vokalas) 

Grupė:
Andrej Polevikov (fortepijonas) 
Vytis Nivinskas (kontrabosas) 
Darius Rudis (mušamieji)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją