Grąžinti projektą į sceną nusprendė pati publika. Sėkmingai Franko Sinatros kūrinių dvasią ir nuotaiką perteikusio Manto ir Kauno Bigbendo koncertinę programą žiūrovai išrinko geriausiu 2010 metų muzikiniu pasirodymu.

Programoje dar daugiau F.Sinatros šlagerių

Taigi garsiam mūsų šalies atlikėjui klausytojai nepaliko kitos išeities, kaip vėl būti scenoje su šiuo, itin sėkmingu projektu. Šiais koncertais Mantas ir toliau sieks klausytojus supažindinti su tais F. Sinatros muzikiniais archyvais, kurie netapo šlageriais, bet skambėjo nemažiau puikiai. Greta rečiau ir ne taip masiškai girdimų dainų, būtinai skambės ir didžiaisiais hitais tapę kūriniai. Pripažinimo sulaukusi programa "Frank Sinatra show " bus papildyta beveik atmintinai žinomais kūriniais, tarp kurių ironiškoji "Love and Married", šiltos ir jaukios "Let it Snow" bei „Santa Claus is coming to town“ ir nemažai kitų širdį kutenančių F. Sinatros dainų.

Kaip ir pernai, Mantas amerikiečių estrados legendos amplua pasirodys tik prestižinėse mūsų šalies scenose - taip, kaip įprasta visame pasaulyje rengiant koncertus F. Sinatrai pagerbti, dainuojant jo hitus. Pasaulio muzikos žvaigždės laiko didele garbe ir pasiekimu, jei jiems pavyksta perdainuoti bent dalį F. Sinatros repertuaro. Džiugu, kad tai puikiai pavyko ir mūsų atlikėjui Mantui, kuris iki šiol sulaukia prašymų ir pageidavimų surengti "Frank Sinatra Show" su Kauno Bigbendu viename ar kitame Lietuvos mieste.

Muzikinė ekskursija po Niujorką Lietuvoje

Kas Amerikai yra Frankas Sinatra? Viskas. Tai žmogus, su kuriuo gimė ir užaugo jau kelios amerikiečių kartos. Žmogus, kurio dainos skamba per svarbiausius jų gyvenimo įvykius ir šventes. Frankas Sinatra – fenomenas, gyvuojantis jau gerokai daugiau nei pusę amžiaus.

Nors pasaulis su Franku Sinatra atsisveikino jau prieš 13 metų, šios legendinės žvaigždės dainos gyvos bei aktualios ir šiandien. Šio dainininko muzikos niekas nedrįstų pavadinti banalia, nors jo hitus girdėjome tūkstančius kartų. Jie skamba įvairiuose filmuose, atmintinai žinomas dainas atlieka garsūs šių dienų muzikantai, o nemažai Niujorko ir kitų megapolių prabangių restoranų suka F. Sinatros plokšteles, kad sukurtų nepakartojamą atmosferą savo svečiams.

Sumanydamas įkūnyti tokį legendinį scenos grandą, kaip Frankas Sinatra, Mantas išsikėlė aukštą kartelę, tačiau sugebėjo ją įveikti, nors, kaip pats prisipažįsta, jam tai kainavo daug jėgų ir nenumaldomo jaudulio. Matę Mantą scenoje su programa "Frank Sinatra show" teigia, kad lietuvių dainininkui netrūko tokio žavesio ir elegancijos, kuriuo spinduliavo amerikiečių muzikos žvaigždė, užsitarnavusi širdžių ėdiko etiketę...

Koncertas bus surengti lapkričio 13 d. 18.00 val. Vilniaus kongresų rūmuose, gruodžio 8 d. 19.00 val. Kauno valstybinėje filharmonijoje ir gruodžio 23 d. 18.00 val. Klaipėdos koncertų salėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją