„Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantys „30 Seconds to Mars“ vaikinai patys pasirinko šią grupę, kuri, beje, taip pat išsiskiria ne tik unikaliu stiliumi, bet ir atliekama muzika. Nors atlikėjai, prieš kurių pasirodymą, į sceną lipą apšildanti grupė, neretai renkasi vietinius muzikantus, tačiau iš „30 Seconds to Mars“ trijulės nesulaukėme prašymo pasiūlyti vietos atlikėjų“, – sako „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

Neįprastai skambančios pop ir elektroninės muzikos samplaika yra tai, ką savo gerbėjams dovanoja „TV Off“. Suomių duetas debiutinį albumą „Music Machine“ išleido 2010 metų gegužę, o šiuo metu jau baiginėja antrąjį. „TV Off“ jau patraukė ne vienos žinomos leidybinės kompanijos ir radijo stoties dėmesį, sulaukė teigiamų kritikų atsiliepimų ir buvo pakviesti dalyvauti keletame didelių Europos muzikos festivalių.

Pasak J. Vėželio, vos po keleto savaičių įvyksiantis koncertas bus įdomus tiek roko, tiek elektroninės, tiek kitaip skambančios pop muzikos mėgėjams. „Nepamenu, kada paskutinį kartą turėjome tokį įvairialypį koncertą, kur per vieną vakarą buvo galima išgirsti tiek skirtingų muzikos žanrų“, – teigia jis.

Po „TV Off“ debiutinio pasirodymo Vilniaus „Siemens“ arenoje susirinkusiai publikai, į sceną lips vakaro šeimininkai „30 Seconds to Mars“, kuriems tai gali būti ne tik pirmas, bet ir paskutinis koncertas Lietuvoje. Jau kurį laiką netyla kalbos, jog po dvejus metus trunkančio ypač intensyvaus grupės koncertinio turo po visą pasaulį, vaikinų trijulė planuoja sustabdyti savo muzikinę karjerą. Tiesa, apie šį faktą grupės lyderis ir žinomas Holivudo aktorius Jaredas Leto kalba miglotai: „Kol kas dar nėra nuspręsta, kiek laiko tai truks“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją