Tarp apdovanotų buvo ir operos solistė Kristina Siurbytė, kompozitorius Vidmantas Bartulis, Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“, pianistė Ligija Richterytė – Janulevičienė ir daugelis kitų.

Įteikimo ceremonija vyko Nacionalinio M. K. Čiurlionio dailės muziejaus galerijoje.

„Esu laimingas, gavęs šį apdovanojimą. Esu dėkingas savo tėvams, kad atvedė mane į muziką. Taip pat labai didelis ačiū mano svarbiausiems muzikos mokytojams – smuikininkui ir dirigentui Stanislovui Čepinskiui, profesoriui Eugenijui Paulauskui ir jau šviesaus atminimo žmogui, beje ir mano tėčio mokytojui Vladui Varčikui. Esu dėkingas šiuo atveju ir savo miestui. Kaunas yra Kaunas!,“ – per padėkos kalbą sakė muzikantas.

Apdovanojimą Linas pelnė už profesionalumą ir principingumą populiariosios muzikos žanre, ištikimybę Kaunui ir svarbius darbus muzikos kultūros labui.
Įteikimo ceremoniją papuošė daugelio laureatų koncertiniai pasirodymai, o Kauno vicemeras Povilas Mačiulis neslėpė susižavėjimo miesto muzikantų bendrija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją