„Jau penkerius metus nepritūkstame entuziazmo kas rytą sveikintis radijo eteryje ir groti mus įkvepiančią, dėmesio vertą muziką“, - džiaugiasi LRT programos „Opus 3“ vadovas Darius Užkuraitis.

Per penkerius metus radijo bangų ir permainų, „Opus 3“ tikslas liko tas pats – suteikti eterį intelektualesnei, kūrybiškai ir kokybiškai muzikai, kuri galbūt per dažnai ignoruojama kitų radijo stočių ir visuomenės informavimo kanalų. Su tokia nuotaika „Opus 3“ komanda kūrė ir gimtadienio muzikinę programą, kurioje – daug žymių alternatyvios muzikos vardų ir stilių. Nekyla abejonių, kad šiame renginyje svarbiausiu akcentu ir liks muzika.

„Opus 3“ penktojo gimtadienio muzikinių svečių sąraše: „Golden Parazyth“, Alina Orlova, „BrassBastradz“, „Candee Train“, „Fusedmarc“, „Artrace“, „The Post“, „Proper Heat“. Renginio bilietai prekyboje pasirodė rugsėjo 28 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją