„Mes matėme, kad kūrinys užima aukštas pozicijas radijo stočių topuose, perklausos internete taip pat rodė didžiulius reitingus. Taip ir gimė mintis atiduoti duoklę klausytojui, kuris neabejingas šiai dainai,“ – kalba Pushaz.

Vaizdo klipą sukūrę kolektyvo „Oropagalvės“ nariai sako, kad juos užkabino išraiškinga muzikos ir žodžių sintezė. „Mąstėme, kaip sulipdyti vaizdą su muzika, kad išliktų balansas tiek tarp Lino ir Pusho, tiek tarp muzikos ir vaizdo, kad niekas neužgožtų ir nenusvertų į kurią nors pusę.

Pasirinkome visiškai minimalistinę vizualinę interpretaciją, kad išryškintume pačių atlikėjų emocijas, kad pagrindinė kūrinio mintis liktų ten, kur ji ir turi būti. Švara, emocijos, montažo tempas – kertiniai šio darbo pamatai“, – apie kūrybines idėjas pasakojo Mindaugas (Mindozė) Arlinskas ir Tomas Šinkūnas.

„Neplanavome daryti iš to kažkokios „bombos”, rašyti scenarijaus, pasitelkti vaizdo efektus, samdyti „krūvą” žmonių ir t.t. Vaizdo klipo kūrybinis procesas vyko spontaniškai. O užsibrėžti tikslai – kokybė ir paprastumas – įgyvendinti šimtu procentų, todėl didelis dėkui „Oropagalvėms“, kurie dirbdami iš idėjos, atliko viską profesionaliai“, – kalba dainos „Ji máno“ atlikėjai.

Linas įsitikinęs, kad šiandien audiovizualinis menas yra kur kas skvarbesnis, todėl pateikti vien tik muziką daugeliu atvejų – maža.

„Manome, čia tik laiko klausimas, kol visa muzika eis koja kojon su vaizdu. Tik apmaudu, kad kol kas neturime Lietuvoje normalaus muzikinio kanalo. Tai suteiktų muzikantams daugiau motyvacijos galvoti apie audiovizualines išraiškos priemones“, – kalba Linas Adomaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją