Komfortiška vieta, kurioje išlikusi senojo fabriko dvasia ir jaučiamas naktinis „groove’as“, – taip apie „Gargarą“ atsiliepė jame jau spėję apsilankyti kauniečiai. Penktadienio svečiai geru žodžiu minėjo plačius pailsėti ir pabendrauti tinkančius laiptus, 9 metrų ilgio barą, kuris nepadarytų gėdos jokiam solidžiam Europos klubui, interjero elementais tapusius vamzdžius ir jokios apdailos nereikalaujančias betonines sienas.

„Happyendless“, Golden Parazyth su grupe, „Freaks on Floor“, „The Sneekers“, „Laisva struktūra“ – visi šie gyvais instrumentais ir programomis apsiginklavę atlikėjai turėjo garbės gyvojoje „Gargaro“ dalyje koncertuoti pirmieji. Nė vienas blynas neprisvilo – tai daug kartų patvirtino plaukus kedenusi ir marškinius plėšiusi publika.

Drauge su „Mondayjazz“ didžėjais ir artimu jų draugu Synthsoulsizer antrojoje „Gargaro“ salėje pasirodė Londone gyvenanti lietuvaitė Mamiko Motto. Taip pat iš Anglijos į klubo krikštynas savaitgaliui atvyko visai neseniai emigravęs kauniečių visuomet laukiamas talentingasis Brokenchord.

„Man, kaip vilniečiui, belieka pasakyti, kad tokios vietos sostinėje tikrai trūksta“, – apie naują Kauno naktinio gyvenimo tašką teigiamai atsiliepė vienas pirmojo vakaro didžėjų Tadas Quazar. „Mondayjazz“ narys loftų nuotaiką ir „išvaizdą“ įvertino kaip gana sterilią, bet kaunietiškai stilingą. „Bus įdomu stebėti, kaip seksis kolegoms, juk laukia daug žadantys renginiai ir jų svečiai“, - teigė dar nekart „Gargare“ pasirodyti besiruošiantis Tadas.

Artimiausiuose „Gargaro“ planuose įrašyti ne tik „Mondayjazz“ ir Londono prodiuseris Bullion, bet ir elektroninio fanko meistrai „BrassBastardz“, „Messiah Goes Mad Orchestra“, Miglė Vilčiauskaitė (Migloko) ir būrys kitų atlikėjų. Visi jie adresu Raudondvario pl. 101 lankysis penktadienį, rugsėjo 30-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją