„Liverpool Live“ – klubo „Brodvėjus Pub“ lankytojų pamėgta, alternative/indie/rock/britpop muzikos populiarinimu Lietuvoje užsiimanti komanda, tai daranti užtikrintai ir iš visos širdies. Kasmet vis geriau – su galingu jaunatviško maksimalizmo užtaisu. O ko daugiau reikia „nurautam“ penktadienio vakarui?

Šeštadienis žada būti šiek tiek ramesnis, bet ne mažiau už širdies griebiantis. Projektui „Tribute to Eric Clapton“ pasišventusi „Blues Makers“ kompanija nieko nebežada, nes nors kartą šio projekto kūrinius girdėję žino, kad bus arba labai gerai, arba labai labai gerai. Būna dar ir kokia džiaugsmo ašara iš to gerumo nurieda. Bet užtat širdžiai kaip gera.

Taigi šis sezonas „Brodvėjaus Pube“ bus spalvingas. Lankytojų laukia tokie žinomi veidai, kaip Sasha Son, Donatas Montvydas, „Rondo“, „Pelenai“, Justo Lapatinsko naujo albumo pristatymas ir dar daug kitų laiko ir klausytojų įvertintų muzikinių projektų, kuriuos praleisti yra tas pats, kaip save nuskriausti. Gražaus rudens „Brodvėjaus Pube“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją