Didžiausias pajūryje ir ne pirmą dešimtmetį klubines tradicijas verdančiose patalpose veikiantis naktinis klubas „Kiwi“ jau antrus metus iš eilės kiekvieną ketvirtadienį įjungia garso kolonėles ir apšvietimo lempas, taip pradėdamas dar vieną spalvingą trijų naktų kelionę nenuilstantiems naktinėtojams.

„Nuo 2009-ųjų rudens pradžios, kai klubas atvėrė pirmą kartą duris, veikėme apie 200 naktų, kurias savo muzika įgarsino apie 50 įvairių užsienio ir Lietuvos didžėjų, tarp kurių: Phonique, James Talk, Marc Romboy, Alan Fitzpatrick, Paul Thomas, Elite Force, Jody Wisternoff, Meat Katie ir kiti; taip pat netrūko ir įvairiausių šou pasirodymų, šokėjų iš Vokietijos ir Latvijos, Lietuvos atlikėjų koncertų,- teigė klubo „Kiwi“ programos vadovas ir didžėjus Rolandas Šimkus, klubinėje scenoje žinomas „Uncle Roll“ pseudonimu.

Unikaliausia, ką per tą laiką sugebėjo išlaikyti klubas - tai gausiausios, skandalingiausios ir ilgiausiai vykstančios studentų naktys ketvirtadieniais bei kone geriausi mieste savo muzikos stiliaus didžėjai Mindaugelis, Manchini, DruGys, Blackie, Ninoleo ir Alibeo.

Pastarieji ir pats Uncle Roll tradiciškai prie grotuvų atsistos ir šeštadienio vakarėlio metu. Vienintelis gimtadienio svečias-didžėjus - per radijo stotį „ZIP FM“ transliuojamos laidos „Jovani@Club“ šeimininkas Jovani. Spalvų fiestos atmosferai įpūs ir kolektyvo „Push Cult Bizarre Dancers“ šokėjai iš Latvijos. Netikėtumu daugumai turėtų tapti ir tai, jog lankytojai patys susilauks įvairiausių dovanų, kurių bus po 200.

Trečiuosius savo gyvavimo metus „Kiwi“ pasitiks smulkiais, tačiau reikšmingais pokyčiais, kurie atsiras klubo dekoracijose ir interjere, gėrimų meniu bei kainose, apsaugos darbuotojų gretose. Nuolatiniai klientai sulauks daugiau privilegijų, o uždariems renginiams bei atskiroms žmonių kompanijoms atsiras nauja privati erdvė. Pirmame klubo aukšte jau vasaros pabaigoje vėl pradėjo veikti baras „Pauzė“, kuriame dirba tik kokteilių daryme besispecializuojantys barmenai.

„Pačioje klubo programoje taip pat atsiras naujovių, netruks garsiausių Lietuvos didžėjų ir atlikėjų bei svečių skambiais vardais iš užsienio,- teigė R. Šimkus, - Dar viena gardi naujiena yra ta, jog šeštadieniais nuolat vystomoje teisingos klubinės muzikos programoje atsiras ir stebinančių šou elementų, tikrai sustiprinsiančių bendrą vakarėlio pojūtį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją