Penktadienį pašėlusiais „mashupais“ šokių aikštelę bombarduos „Tabami No DJs“ su Viktoru Diawara ir Erica Jennings priešakyje. „Su šiais veikėjais pasveikinome vasarą, su jais ir palydėsime“, – atsitiktinumo galimybę paneigė „Dr.Who“ atstovai.

Dueto pastiprinimas – vienas talentingiausių Lietuvos scenos saksofonininkų Aleksandras Raičenoks ir trimitininkas Laurynas Lapė. Ketveriukės užduotis – dar daugiau gyvo skambesio ir kvapo atgauti neleidžiantis tempas su Michaelo Jacksono, „Nirvana“, Estelle, „Moloko“, „Duck Sauce“ ir daugybės kitų stabukų hitais.

Finalinis akordas šeštadienį – „Summer Closing Party“ su „Mosquito“. Prieš pabėgdami su „Olialia“ gražuolėmis nuo rudens į egzotiškąją Indiją DJ Rikko el Gato ir jo bendražygis saksofonininkas Serge klaipėdiečiams dar pažadėjo dovanoti kaitinančios nuotaikos pliūpsnį.

Atsisveikinęs su trečiąja savo gyvavimo vasara klubas žada nenuobodų rudenį. „Dr.Who“ tvarkaraštį „pelėdoms“ palankiu būdu pakoreguos Europos krepšinio čempionatas. Nuo rugpjūčio 29 d. iki rugsėjo 6 d. klubas duris atvers kas vakarą – karščiausių varžybų aptarimui neformalioje aplinkoje ir triumfuojančių sirgalių pasiutpolkėms.

Krepšinio aistroms nurimus prabus troškulys grožiui. Rugsėjo 10 d. jį numalšins jau antrus metus klube „Dr.Who“ rengiama „Mados naktis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją