Tačiau šiemet už malonius siurprizus jis pasiruošęs visiems atsilyginti - per savo gimtadienį Igoris surengs nemokamą koncertą erdviame „Vienuolyno kieme“, kur turėtų sutilpti ne tik artimiausi draugai, bet ir ne vienas šimtas gerbėjų.

„Dovanos ir gėlės neprivalomos, o dalyvavimas - būtinas“, - taip į savo grandiozinį gimtadienį populiariame socialiniame tinkle svečius kviečia Igoris. Jis neketina tausoti savęs net ir per gimtadienį - koncertas truks apie dvi valandas, o jo metu nuskambės ne tik naujausio albumo kūriniai, bet ir didžiausi „Lemon Joy“ hitai.

„Vasara buvo puiki, surengėme daug smagių pasirodymų. Tikiuosi, kad ir pabaiga bus tokia pat gera. Būtų smagu „Vienuolyno kieme“ pakartoti „Lofto“ rekordą, kuomet į „Stebuklo“ pristatymą netilpo visi norintieji“, - šypsodamasis sako dainininkas.

Nemokamas „Lemon Joy“ koncertas „Vienuolyno kieme“ - rugpjūčio 23 d. 20 val. Grupė rekomenduoja nevėluoti, nes koncertas prasidės laiku!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją