Tiek subtiliu, eklektišku ir tuo žavinčiu kūrinių parinkimu, tiek su niekuo nesumaišoma savo technika garsėjantis James Zabiela į Vilnių atvyks gerai atlikęs namų darbus ir pasiruošęs nustebinti žingeidžius klubinėtojus. Kertiniu techninės didžėjaus pasirodymo dalies akmeniu šįkart taps naujasis „Pioneer“ mikšeris „DJM 900 Nexus“, griaunantis tradicinį supratimą apie DJ setą ir profesionalo rankose virstantis tikru stebuklu.

Svečią iš Didžiosios Britanijos pasitinkant kompaniją Mindaugėliui palaikysiantis Kastis Torrau besibaigiančią vasarą jau gali pavadinti įspūdingiausia karjeroje. Šimtus naktų už pulto praleidęs vienas talentingiausių Lietuvos didžėjų su kolegomis Donatello ir Arnu D ką tik nugalėjo pasauliniame britų legendos Sasha remiksų konkurse. Apdovanojimas Ibizos saloje jau atsiimtas, netrukus lietuvių laukia kelionė į „Burn Studios“ Niujorke ir, be abejo, tolimesni pasiekimai leidybinėje veikloje.

Už į Vilnių James Zabielą pasikvietusio susivienijimo „Air Music“ vairo stovintis scenos veteranas Mindaugėlis nebereikalauja atskiro pristatymo kaip pulto meistras. Tuo tarpu naujasis klaipėdiečio „kūdikis“ – projektas „Air Music“ – apima iškart kelias veiklos sritis. Pirmiausia tai – garso įrašų studija, kurią įrenginėjant kilo mintis įkurti ir muzikos leidyklą. Iš jos į pasaulį jau netrukus skries tiek lietuvių, tiek užsienio autorių kūriniai bei remiksai. Mėgstamiems ir gerbiamiems artistams skirta renginių serija, garantuojanti ne tik aktualią muziką, bet ir kokybiškiausią jos pateikimą – trečioji ir labai logiška sumanymo grandis.

Rugsėjo 9-ąją pradedama „Air Music“ renginių serija jau suplanuota dar kelioms karštoms datoms. Šiemet kokybiškos šokių muzikos ieškantys vilniečiai kalendoriuose turėtų pasižymėti ir spalio 31-ąją bei gruodžio 25-ąją, susitikimo vieta nesikeis – tai „Forum Palace“. Kol kas „Bilietai.lt“ kasose vertėtų paskubėti įsigyti bilietus į naktį su James Zabiela.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją