„Padarysime tai, norėdami pagerbti tuos, kurie žuvo, išreikšti pagarbą visiems, liepos 22 dieną bandžiusiems padėti savo kraštiečiams, ir parodyti užuojautą tiems, kurie neteko artimųjų.“

Rugpjūčio 21 dieną Norvegijos valdžia atminimo ceremoniją teroro akto aukoms rengia Utojos saloje. Bene garsiausia Norvegijos grupė taip pat dalyvaus ceremonijoje, vyksiančioje Oslo „Spektrum“ arenoje. Grupės tinklalapyje paviešintas grupės narių Morteno, Magen ir Paulo pranešimas.

„Liepos 22 dieną mes, kaip ir visa Norvegija ir pasaulis, buvome iki sielos gelmių sukrėsti agresijos ir nežmogiško elgesio prieš viską, kas mums brangu. Mums didelė garbė gyventi šioje nedidelėje šalyje, kur žmonės, politikai ir karališkoji šeima dirba išvien ir tokios tragedijos akivaizdoje reiškia solidarumą. Esame labai dėkingi už suteiktą progą dalyvauti atminimo ceremonijoje“, - teigiama grupės pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją