Iš viso beveik trisdešimt atlikėjų sukvietusio „PKSTVL“ muzikinės prognozės – nevienalytės ir margos, kaip ir muzikantų geografija. Funk, punk, rock, disco ir, žinoma, elektroninė muzika – tokiu ritmu visą pirmąjį rugpjūčio savaitgalį suksis antrojo minifestivalio nuotaika.

Pagrindinis „PKSTVL“ žmogus, kadaise iš Prancūzijos per Nyderlandus persikraustęs į Lietuvą – didžėjus Eric Paquet, sumanęs draugų būryje pasitikti savo gimtadienį. Todėl nenuostabu, kad į festivalį pagroti ir pasidžiaugti vieni kitais suvažiuos atlikėjai iš 7 Europos šalių. Prancūzijai čia taip pat atstovaus Eric bendražygiai sostinėje Kropp ir Bool, Paryžiaus klubo „Rex“ rezidentas Anthony Adam, Pat Panic, Phanox bei Itrema, Vokietijai – Marius Lehnert, Nyderlandams – Juriaan Lisman ir Giom Misogi, Didžiajai Britanijai – Liz Edward ir Magnus Asberg, Baltarusijai – Vladislav Shishkin, Švedijai – Mille bei Vilniaus restoranui „Zoe’s“ vadovaujantis Jurgen, Rusijai – Lietuvoje taip pat jau įsikūrusi Hanna, Ispanijai – „Vasaros terasos“ šeimininkas Ruben.

Likusią „PKSTVL“ programos masę sudaro lietuviškoji Eric draugijos dalis – savo diskus, plokšteles ir kompiuterius ant Raguvos ežero kranto rikiuos bendruomenės „Minimal.lt“ atstovai, „Mix Subo“ vedėjas Loranas Vaitkus, „Partyzanų“ narys Nostra, techno veteranas Pagalve („Techstylism“) bei jaunoji viltis Split Pulse, šviežias sintezatorių projektas „Kick Punch Gang“, Detroito romantikas Endis ir dar geras tuzinas entuziastų, pasiilgusių jaukaus pasibuvimo gamtoje.

Tie, kuriems vien muzikos ir už vos kilometro tyvuliuojančio ežero bus negana, visą savaitgalį galės lošti stalo tenisą, futbolą, petankę, „Wii“ žaidimus, gaivintis restorano „Zoe’s“ ambasadoje. „PKSTVL“ laukiami ne tik keturkojai žmonių draugai, bet ir jauniausi festivalininkų šeimų nariai.

Festivalio veiksmo vieta nėra itin didelė, todėl „PKSTVL“ organizatoriai ragina kooperuotis norinčius vykti automobiliu arba keliauti autobusu. Tinka bet kokie maršrutai, iš sostinės vedantys pro Panevėžį – reikia išlipti 103 kilometre, prie nuorodos „Raguva 7“, ir luktelėti festivalio autobusiuko, kuris į veiksmo vietą ir atgal kursuos kartą per valandą.

25 Lt kainuojančiais bilietais į „PKSTVL“ prekiaujama Vilniaus kavinėje „Cafe de Paris“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją