„Ketvirtadienį Donatas iškilo į pirmąją vietą. Jis ir amerikietis Jaydenas Felderis surinko vienodą balų skaičių“, – naujienų portalui DELFI sakė atlikėjo vadybininkas Martynas Tyla.

„Rezultatai mus labai džiugina, esame laimingi, tačiau tai kol kas buvo tik viena iš dienų“, – kalbėjo D. Montell, o klausiamas apie tai, ar scenoje išspaudė maksimumą, sakė jog visuomet galima geriau. Dainininkas sakė besijaučiąs puikiai pasiruošęs ir techniškai, ir psichologiškai.

„Rezultas yra toks, koks buvo pasiektas būtent tą akimirką. Nenorėčiau diskutuoti, galėjo, ar negalėjo būti geriau. Tai – jau praeitas etapas“, – sakė jis.

Anot D. Montvydo, slaviškasis konkursas masteliu prilygsta amerikietiškiesiems „Grammy“ apdovanojimams.

„Įspūdingumu nenusileidžia ir „Eurovizijai“. Jau vien tai, jog konkursą TV ekranuose stebi 200 ar net 300 milijonų žiūrovų, daug pasako“, – kalbėjo atlikėjas.

M. Tyla DELFI pasakojo, jog antrąją konkurso dieną D. Montvydas ignoravo režisieriaus nurodymus ir darė tai, kas jam priimtina: „Čia visus bando sulyginti, norėjo aprengti vienodos spalvos drabužiais“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją