„Sweet Summer Blues“ - daina, dedikuota karštai ir nerūpestingai vasarai, kaip ir dera žengiant į rugpjūtį. Kartu su daina pristatoma ir jausminga fotosesija bei nufilmuotas dainos pristatymas, kuriame duetas gyvai atlieka naująjį kūrinį. „Fotosesija vyko nuostabioje užmiesčio sodyboje, o nuotraukose mus įamžino talentinga fotografė Elnė, tuo metu vos kelioms dienoms į Lietuvą sugrįžusi iš D. Britanijos. Nuotraukos bei videokamera įamžintas gyvas dainos atlikimas išties atskleidžia momento nuotaiką - saulėtą, intymų ir be galo nuoširdų kūrinio gimimą“, - prisimena E. Jennings.

Pasak J. Didžiulio, visi dainos garsai, išskyrus gitarą ir vokalus, įrašyti jo senelio sodyboje tolimojoje Kolumbijoje. „Ta vieta man ypatinga, tad panaudoti dalį jos garsų šiame kūrinyje - lyg atsivežti gabalėlį vasaros ir iš saulėtosios Kolumbijos", - priduria muzikantas.

Naujosios dainos pasirodymas netikėtai sutapo su itin džiugia žinia Ericai Jennings - atlikėja šį rudenį pradės kaip studentė. Apie pramoginio scenos meno studijas jau seniai galvojusi vokalistė sėkmingai įveikė atranką ir artimiausius kelerius metus sieks ne tik profesinio tobulėjimo, bet ir akademinio - bakalauro - diplomo.

„Prisipažinsiu, jaudulys prieš paskelbiant stojimų rezultatus buvo - visi draugai ir pažįstami neabejojo, kad įstosiu, tad labai džiaugiuosi, kad jų nenuvyliau. O kad tą pačią dieną pasirodė ir naujas „The Ball&Chain" kūrinys - dvigubas džiaugsmas“, - emocijų neslėpė E. Jennings.

„Sweet Summer Blues“ gyvai netrukus galės ir vasara besimėgaujantys kurortų lankytojai –liepos 29 dieną „The Ball & Chain“ koncertuos Palangoje, klube „Ramybė“,rugpjūčio 12-ąją -Druskininkuose, restorane „Dangaus skliautas“, o 13-ąją pasirodys muzikos festivalyje „Karklė: Live Music Beach", vienoje gražiausių - kopų - scenoje.

„Blogiausia, kas gali nutikti - tai vasarą likti be meilužio. Ar tai būtų įsimintinas vasaros romanas, ar iš naujo įsimylėtas sutuoktinis. To šia daina ir linkime visiems!“ - puikiai nusiteikę vardija Didžiuliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją