Grupę iki šiol sudarė aktorių Mariaus Jampolskio, Ramūno Rudoko ir daininko bei muzikos prodiuserio Stanislavo Stavickio-Stano trijulė. Scenoje šįsyk M. Jampolskis nepasirodė. Jį koncerte pakeitė kompozitorius ir dainininkas Deivydas Zvonkus. Publika vyro debiutą po pertraukos priėmė audringai.

Nors oras iškart po vidurdienio Palangoje subjuro, lietus neišgąsdino nei atlikėjų ir grupių, nei publikos. Nors žiūrovų minia prie scenos nesuplūdo, akivaizdu, jog šokę ir dainavę garsiausius hitus susirinkusieji puikiai praleido laiką.

Daugybė populiarių atlikėjų gerbėjų nuo smarkaus lietaus gynėsi lietpalčiais ir skėčiais, tačiau atsirado ir pliaupiančio lietaus neišsigandusių. Įsismaginusių lenktynių svečių būryje linksminosi ne viena išvaizdi mergina, „pametusi“ ir skėtį, ir lietpaltį. Šokiai lietuje priminė pajūryje dažnai rengiamus šlapių marškinėlių konkursus.

Koncerto metu svenoje pasirodė Radži, Violeta ir Vilius Tarasovai, Mia, „Studentės“, Žilvinas Žvagulis, „Yva“, Vilija, „69 danguje“, Stano, „Olialia pupytės“, Ruslanas Kirilkinas ir daugybė kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją