„Vos tik pasklido žinia apie rudenį į Lietuvą atvyksiantį Eltoną Johną, sulaukėme daugybės jo gerbėjų skambučių iš Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Kaliningrado, Lenkijos. Žmonės aktyviai domisi tiek pavieniais, tiek grupiniais bilietų pirkimais. Pagal kilusį didžiulį šių šalių klausytojų susidomėjimą skaičiuojame, jog net apie trečdalį planuojamų parduoti bilietų gali atitekti mūsų kaimynams“, – teigė koncertą organizuojančios bendrovės „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Patirtis rodo, jog jau anksčiau apie 20 proc. visų į tokių atlikėjų kaip „Metallica“, Kylie Minogue ar „Depeche mode“ koncertus Vilniaus „Siemens“ arenoje platinamų bilietų įsigijo turistai iš kaimyninių šalių, daugiausia Baltarusijos bei Kaliningrado srities.

„Šie atlikėjai rengė savo turo koncertus ir Taline bei Rygoje, todėl latvių ir estų pas mus buvo palyginti nedidelis procentas, tačiau Eltono John‘o koncertas bus vienintelis ne tik Baltijos šalyse, bet, ir vienas iš nedaugelio visoje Europoje. Po koncerto Vilniaus „Siemens“ arenoje atlikėjas su savo grupe keliaus tik į Kijevą, Liublianą bei Maskvą“, – vardino J. Vėželis.

Iš viso į E. Johno koncertą planuojama parduoti 9500 bilietų. Visi bilietai bus sėdimos vietos.

Išankstinė prekyba bilietais, kurių kainuos nuo 159 litų, „Tiketos“ klubo nariams prasidėjo liepos 7 d. Vieša prekyba startavo šiandien, liepos 11 d. Vien per išankstinės prekybos bilietais dienas ir pirmas dvi viešos prekybos valandas parduota net 3300 bilietų. Bilietus platina „Tiketa“.

Į Vilniaus „Siemens“ areną susirinkusiai publikai charizmatiškasis seras Elton‘as John‘as atliks geriausius ir garsiausius kūrinius, sukauptus per neįtikėtiną beveik penkiasdešimties metų karjerą. Atlikėjas turi daugiau nei 50 hitais tapusių kūrinių, todėl jo koncerto metu skambės tik geriausios ir visiems puikiai pažįstamos melodijos.

Neabejojama, jog tai bus vienas didžiausių, o kartu ir kultūriškai vertingiausias šių metų koncertas. 2010-ais metais pagal bilietų pardavimus į koncertus, Elton‘as John‘as buvo trečioje vietoje pasaulyje. Jį aplenkė tik „U2“ bei „Bon Jovi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją