Visą koncertui reikalingą techniką: sceną, įgarsinimą, apšvietimą ir didžiulį pirotechnikos kiekį, grupė atsiveš su savim. Tai bus visiškai kitas šou su naujomis scenos dekoracijomis, naujais kostiumais ir naujais specialiaisiais efektais.

Prekyba bilietais Lietuvoje prasidės liepos 6 d. Į visus 2009 – 2010 metų turo koncertus Europoje bilietai buvo išpirkti akimirksniu, o į visus šį rudenį vyksiančius „Rammstein“ koncertus Vokietijoje bilietai ištirpo per keletą valandų.

Grupė susikūrė 1993 metais rytų Vokietijoje. Jos pavadinimas yra kilęs iš vietovės pavadinimo (Ramstein). 1988 rugpjūčio 28 d. oro uoste, kuris įkurtas Ramšteino mieste, vyko parodomieji skrydžiai, kurio metu susidūrė trys Italijos oro pajėgų reaktyviniai lėktuvai. Apie 40 žiūrovų žuvo įvykio metu ir keli šimtai buvo sužeisti. Po dviejų mėnesių aukų skaičius išaugo iki 69. Ramsteino miesto pavadinimas mirgėjo visoje spaudoje ir tas pavadinimas įstrigo jų galvoje. Jie pakeitė pavadinimą Ramstein (su viena M) į Rammstein (dvi M raidės). Tai nėra vokiškas žodis, bet literatūroje galima rasti sąvoką "Ram-stone". Jie pasirinko tokį pavadinimą, kaip provokaciją. Pirmoji grupės daina „Rammstein“ kaip tik ir buvo apie minėtą tragediją.

Pirmasis grupės albumas "Herzeleid" 1995 m. (liet. sielvartas) juos iš karto išpopuliarino. Šio albumo dainos Vokietijos topuose laikėsi iki pat jų antrojo albumo išleidimo 1997m. Su savo pirmuoju albumu jie išgarsėjo ne tik Vokietijoje bet ir Austrijoje bei Šveicarijoje. Antrasis „Rammstein“ albumas "Sehnsucht" (liet. ilgesys) išpopuliarėjo akimirksniu ir Vokietijoje pakilo į pirmąją vietą. Grupė visada koncertuodavo gyvai, todėl, pasirodžius antrajam albumui, į „Rammstein“ koncertus jau ateidavo nuo 10000 iki 30000 gerbėjų. Netrukus ši grupė jau grūmėsi "Eurochart’uose" dėl vietos pirmajame dešimtuke su tokiomis grupėmis, kaip "Prodigy", "Radiohead" bei "The Rolling Stones".

Šiuo metu grupė yra išleidusi 8 albumus ir net 26 singlus. Naujausias geriausių dainų albumas „Made in Germany 1995–2011“ pasirodys jau lapkričio mėnesį, po kurio „Rammstein“ iškeliaus į pasaulinis turą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją