Garsenybę, kuri vos pastovėjo ant kojų, 20 tūkst. žiūrovų sutiko nepasitenkinimo šūksniais ir kartotinių stiklinių kruša. A. Winehouse vargiai atsiminė dainų, kaip antai „Valerie“ ir „Just Friends“ žodžius, o jei ir atsiminė, sunkiai sekėsi dainuoti ir rišliai kalbėti.

Beveik pusę 71 minutę trukusio koncerto atlikėja bandė pristatyti savo suglumusios grupės narius. Ji nesuvokė ir, kur esanti – iš pradžių pasveikino Atėnus, paskui Niujorką. Žiūrovai 34 laipsnių karštyje iki 23 valandos laukę A. Winehouse pasirodymo įpyko. Apie trys tūkstančiai atvyko iš Bosnijos, Kroatijos, Vengrijos ir Makedonijos pamatyti garsenybės. „Ji žadėjo Belgrade padainuoti naujų dainų. Viešpatie, kad ji senų neprisiminė ir vos pastovėjo ant kojų“, – sakė Emilis Vlakovskis (24 m.) iš Makedonijos.

Jana Markovič (20 m.) iš Kroatijos teigė: „Ji ne dainavo. Ji kažką vapėjo, užsidengusi burną rankomis. Labai supykau, nesuprantu, už ką sumokėjau tokią sumą (35 svarai, arba 138 Lt). Belgrado gyventojo Zarko Stojcevičiaus teigimu, dainininkė buvo visiškai girta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją