Grupė įveikė savo varžovus anglus „Disco Damage“, ir pelnė Lietuvai geriausios šokių ir elektroninės muzikos atlikėjų statulėlę.

„BrassBastardz“ yra pirmoji šalies grupė patekusi į „The People‘s Music Awards“ apdovanojimus ir laimėjusi nominacijoje.

„Jaučiamės žiauriai gerai! Tai labai didelis įvertinimas – mus išgirdo daugybė muzikos mylėtojų iš viso pasaulio, įtakingi muzikos industrijos atstovai ir pasaulio žiniasklaida. Laimėjimas suteikė neįtikėtiną stimulą kurti toliau,“ – apie laimėtą apdovanojimą pasakoja „BrassBastardz“ nariai.

Oficiali „The People‘s Music Awards“ apdovanojimų ceremonija vyko šeštadienio vakarą prestižinėje „Scala“ koncertų salėje, Londone. Apdovanojimus vedė žymus britų DJ‘us, įrašų prodiuseris, radijo bei televizijos laidų vedėjas Eddy Temple Morris.

„The People‘s Music Awards“ apdovanojimų statulėles laimėtojams įteikė finalistus vertinę teisėjų komisijos nariai, kai kurie iš jų yra dirbę su tokiomis žvaigždėmis kaip Jay-Z, Kanye West, Beyonce, Kylie Minogue, Kate Bush, Elton John, Paul Mcartney ir daugeliu kitų. Iš 18 skirtingose kategorijose nominuotų finalistų, kuriuos išrinko internete balsavę žmonės, 9 atlikėjams/grupėms buvo įteiktos statulėlės.

Lietuviams apdovanojimą į rankas perdavė buvęs MTV vadovas David Dunne, kuris vėliau priėjo prie grupės ir pagyrė už puikią muziką, sakydamas, kad „BrassBastardz” yra jo geriausias atradimas per pastaruosius 10 metų.

Po apdovanojimų įteikimo visi „The People‘s Music Awards“ ceremonijoje dalyvavę finalistai surengė po 15 minučių trukmės gyvą pasirodymą. Pagal programą „BrassBastardz“ turėjo gyvai atlikti tris dainas – „Butterfly“, „Mumbo Jumbo“ ir „Bubble In A Trouble“, už kurią ir buvo nominuoti apdovanojimui. Tačiau jiems vieninteliams dėl didelio publikos susižavėjimo ir prašymo pakartot buvo leista pratęsti pasirodymą ir atlikti dar vieną dainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją