Mobilus naktinis klubas įsikurs AB „Smiltynės perkėla“ kelte „Kintai“. Penktadienių ir šeštadienių vakarais jis švartuosis Šiaurės rage Klaipėdoje, kur didžėjų, barmenų ir atlikėjų įgula lauks lengvabūdiškai nusiteikusių „jungų“.

Pirmąkart šokiais išmeginti denio stiprumą šį penktadienį bus galima su Egidijumi Sipavičiumi. „Naktiniame kelte“ sutemoms susitelkti neleis visa šūsnis ryškiausių jo hitų: „Antilopė“, „Miškų dukra“, „Diskoteka“ ir kiti perliukai. Svečią ant trapo su karštais šokių muzikos ritmais pasitiks ir išlydės DJ Artūro Verano.

Scenos džentelmeno E.Sipavičiaus koncertas duos pradžią ne tik pajūrio jodu, bet ir nostalgija dvelkiančiam vakarėlių ciklui „Retro kruizas“. Kiti šios serijos renginiai: lietuviškosios pop princesės Džordanos Butkutės pasirodymas liepos 8 d., naktis su maestro Stasio Povilaičio šlageriais liepos 15 d.

Klaipėdos klubas „Dr.Who“ taipogi reziduos „Naktiniame kelte“ su vakarėlių serija „Dr.Who on Water“. Naktibaldoms šis debiutas bus pristatytas šį šeštadienį, birželio 18 d. Vasaros spalvų konfeti apgaubta „Grand Opening“ fiesta – su solidžiai užsirekomendavusio renginių ciklo „Star Fever“ kokybės ženklu, “Best Male Perfomer 2009” Olandijoje tituluoto šokėjo Christiano šou ir denį triuškinančiu DJ setu.

Kiti „Dr.Who on Water“ ciklo renginiai pažers įvairių stilių ir puikiai žinomų vardų kaleidoskopą: liepos 1 d. čia pasirodys Mantas su stileiviškai padūkusia programa „Čiuožki“, liepos 22 d. numatytas „Olialia Party“, rugpjūčio 6 d. grupės „69 danguje“ koncertas. Rugpjūčio 12 d. už „Naktinio kelto“ linksmybių šturvalo stos Donatas Montvydas, o rugpjūčio 13 d. juodas kates nuo denio nuvaikys Donatas Baumila.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją