Nakties dyvai neaplenks ir XIX a. pilyje įsikūrusio restorano “Kalvarijų No1” šalia Žaliojo tilto. Čia karaliaus kabareto dvasia, "blogos mergaitės", melodingos dainos ir aistringi šokiai.

Teatralizuotame kabareto koncerte dėmesį kaustys ugniaplaukė ir ugniabalsė dainininkė Rasa Kaušiūtė, pianistas Daumantas Slipkus ir smagieji "El Cafe" šokėjai. Programoje skambės tokios dainų dainos kaip Mein Herr, Mr. Zoot Sut, Black Coffee, Cabaret, All that Jazz. Neapsieisim ir be siautulingojo kankano!

Kabareto svečių lauks vakaro tęsinys su garsių miuziklų „Čikaga”, "Burleska", „Mulen Ružas” muzika.

"El Cafe" šokėjai pažįstami restorano "Kalvarijų No 1" svečiams - jie linksmino "Tebūnie nakties" naktinėtojus pernai, skambant prancūziškiems šansonams.

Šokių projektą "el Cafe" sudaro keturi aktoriai-šokėjai – Giedrė Zaščižinskaitė, Ramunė Balsevičiūtė, Donatas Bakejus ir Evaldas Taujanskis. Visi jie yra baigę Lietuvos Muzikos ir Teatro akademiją, choreografės Anželikos Cholinos kursą ir pastaruoju metu šoka „AlCh“ bei Gyčio Ivanausko spektakliuose, vaidina Oskaro Koršunovo teatre.

Dainininkė Rasa Kaušiūtė yra nuolatinė įvairių projektų dalyvė. Šiemet ji daug koncertuoja su kolektyvu "Hot Mamazz" atlikdama populiariąją, šiuolaikinę šokių muziką.

Atlikėjai nesvetimas teatrališkasis kabaretinio žanro pradas, kuriame susilieja ir drama, ir lyrizmas, ir žaismingumas, vyrauja stiprios, kartais net "kraštutinės" emocijos.

Dar 2001 metais autorinės dainos konkurse "Durys-2001" su savo pačios kurta kabareto stiliaus daina "Škac!" arba "Mano liūdesys" Rasa laimėjo pirmąją vietą.

2004 metais, sėkmingai pasirodžiusi „Eurovizijos“ atrankoje su daina "He forgot that i'm his baby!" (aranžuote L. Rimšos), ji buvo daugelio pastebėta bei pakviesta atlikti pagrindinį vaidmenį Johno Canderio miuzikle "Cabaret" Kauno valstybiniame muzikiniame teatre.

Kabareto “Kalvarijų No 1” vakaro aprangos kodas - "kukliai" pridengti vasaros įkaitinti kūnai. Akcentai: skrybėlės, plunksnos ir deimantai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją