Po sėkmingos antros „Sushi“ nakties, kurioje DJ‘ai sugrojo bendrą programą su grupių „Saulės Kliošas“, „Spaghetti Trio“ ir „Overtone“ muzikantais, šį kartą „Kitoki“ pateiks naują muzikos „patiekalų“ asortimentą. „Gravity“ scenoje DJ‘ų komandos „Discomafia“ narys Soulus sugros specialų setą su elektroninių efektų instrumentais apsiginklavusiu prodiuseriu Serge Grey. „Kitoki“ DJ‘ai Vidis ir M Key žada susirinkusius nustebinti specialiu pasirodymu, muziką miksuodami keturiais plokštelių grotuvais ir dviem pultais.

„Su Serge‘u jau grojau keletą kartų ir mums gerai sekėsi. Jis yra daug dirbęs su šokiu muzika, todėl žino kada ir kokį mygtuką paspausti, ir kada to mygtuko tikrai spausti nereikia. Taip yra išvengiama bereikalingų improvizacijų, kurių apstu publiką super-stipriai nustebinti bandančių menininkų pasirodymuose“, - sakė DJ Soulus.

Serge Grey yra žinomas kaip muzikantas grojęs su grupėmis „Lemon Joy“, „Merlin“ bei Andriumi Mamontovu. Kaip dueto „Art G. & Serge Grey“ narys, Serge yra prodiusavęs grupių „Skamp“, „Sh“, „Biplan“, „Delfinai“ muziką bei remiksavęs JAV roko legendos Alice Cooper kūrinį „Brutal Planet“. „Sushi“ vakarėlyje atlikėjas žada į DJ Soulus setą įpinti įvairių efektų, kurie sukurti panaudojant skirtingų pasaulio kultūrų (Azija, Indija, Arabija) folklorinės muzikos elementus.

„Kitoki“ DJ‘ai teigia visą savaitę namuose repetuojantys savo pasirodymą su keturiais plokštelių grotuvais ir dviem pultais.

„Jau ne kartą bandėme groti trimis grotuvais tiek kartu, tiek ir atskirai – visai neblogai gaunasi. Bet vieną kitą kartą paišdykavome su Vidžiu, susinešę net keturis grotuvus į vieną vietą ir mums labai patiko! Atradome dar kažką naujo sau ir kitiems – dar daugiau galimybių kūrybai bei improvizacijai, visokių įdomybių ir niuansų, ir dar daugiau karščio šokių aikštelėje. Labai laukiame penktadienio, kad viską galėtume pagroti itin garsiai “, - įspūdžiais apie būsimą renginį dalijosi „Kitoki“ narys DJ M Key.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją