Šmaikštus ir vasariškai linksmas naujausias Katy Perry vaizdo klipas nukelia į pašėlusį vakarėlį, kuriame galima išvysti ne vieną žvaigždę, tarp kurių ir „Grammy“ laureatas Kenny G. Tiesa, pastarajam atiteko ne tik dėdės vaidmuo. Jis buvo priverstas savo pasirodymą surengti kiek neįprastoje vietoje – ant Kate Perry namo stogo.

Tikimasi, jog naujausias jos kūrinys „Last Friday Night“ taps tikru šios vasaros hitu. Mat, visuomet savo atliekamų kūrinių video klipais stebinanti atlikėja abejingų nepaliko ir šį kartą.

Dar praeitą savaitę buvo paviešinta trumpa dainos video klipo ištrauka, kuri sužadino tiek atlikėjos gerbėjų, tiek kritikų smalsumą. Spalvingas video klipas nukelia į audringą 80-ųjų vakarėlį, kuriame Katy Perry iš nepatrauklios paauglės tampa labai seksualia sirena. Pačių netikėčiausių vaidmenų nestinga ir kitoms klipe pasirodančioms muzikos pasaulio legendoms.

Vienas populiariausių ir sėkmingiausių pasaulio saksofonistų Kenny G nevengia įvairiuose projektuose bendradarbiauti su muzikos aukštumas pasiekusiomis žvaigždėmis. Jam ne kartą drauge teko dirbti su Andrea Bocelli, Whitney Houston, Toni Braxton, Natalie Cole, Celine Dion, Aretha Franklin bei Michael Bolton, kuris drauge su Kenny G pasirodys „Siemens“ arenos scenoje birželio pabaigoje.

Tuo tarpu JAV muzikos dievaitė Katy Perry Europoje, o kartu ir Lietuvoje, išgarsėjo 2008 metais, kuomet išleido singlą „I kissed a girl“, vėliau tapusį numeriu 1 daugiau kaip 20-yje šalių. Nemažai šlovės jai pelnė ir 2009 metais radijo eteriuose pasigirdusi daina „Waking up in Vegas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją