Šią savaitę dainininkė pristato ir „Amerikai“ specialiai sukurtą vaizdo istoriją, kurios veiksmo vieta – Vilniaus Kirtimų čigonų taboras. Tik čia nepamatysime jokių visuomenės sukurtų ir gajų stereotipų apie taboro gyvenimą. Vaizdo istorijoje – vasara ir ja besidžiaugiantys vaikai:

Kartu su video menininkų komanda nufilmuotos istorijos kiekvienai antrojo Alinos albumo „Mutabor“ dainai. „Tai ne visai video klipai, tai istorijos, sukurtos Alinos koncertams“, - patikslino vienas video režisierių Rudolfas Levulis. Kiekvienoje istorijoje užfiksuoti skirtingų žmonių kasdienybės momentai. Dailiojo plaukimo treniruotė, šokiai kam per 30, vaikų darželio koncertas, senelių namų gyventojai – visi susitinka Alinos Orlovos dainų video iliustracijose.

„Aš patarčiau šiuos klipus žiūrėti kartu, tada galima pajausti tą įvairovę ir nuotaiką – tiek muzikos, tiek vaizdų“, - įsitikinęs R. Levulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją