„Nė sekundę nesudvejojau, kad ilgai ir kruopščiai planuojamas „Sel Grand Show“ gali neįvykti. Ir labai džiaugiuosi, kad jį surengsime ne kur kitur, o Klaipėdos Vasaros estradoje, kuri man kelia sentimentus – kažkada labai seniai ten esame surengę puikų koncertą. Aš ir visa mano komanda pasistengsime, kad jis būtų dar geresnis nei planuotasis Palangoje“, - sako „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas.

2 val. trukmės koncertas, kuriame skambės didžiausi „Sel“ hitai, bus filmuojamas pažangiausia „Full HD“ technologija net 12 kamerų, o po to bus išleistas DVD albumas. Koncerte tikimasi sulaukti apie 10 tūkst. grupės gerbėjų iš visos Lietuvos.

Klaipėdos vasaros estrados direktorė Vaida Tamošiūnaitė pasirašiusi nuomos sutartį su grupės „Sel“ atstovais DELFI patikino, kad neturėjo dėl koncerto jokių išankstinių nuostatų. „Galiu pasakyti, kad „Selo“ mes nebijome. Mes išnuomojome jo koncertui vasaros estradą, įsipareigojome jam tiekti elektros energiją, jie įsipareigojo atlyginti nuostolius, jei ką nors sugadins“, - tvirtino direktorė. Pagal sutartį, estrados šeimininkams nėra svarbu, ar koncertas bus pelningas, ar nuostolingas - jie vis tiek gaus fiksuotą užmokestį už erdvę.

Ji sakė, kad nei incidentas Kaune, kuriame dainininkas iškeikė žiūrovus, elgėsi chuliganiškai ir buvo išvestas nuo scenos nebaigęs pasirodymo, nei po to sekęs Palangos savivaldybės sprendimas neleisti grupei rengti koncerto mieste, jai jokios įtakos neturi. „Apie Kauno incidentą žinau iš spaudos, o Palanga, turi savų sumetimų neleisti. Man tas įspūdžio nedaro. Tikiuosi, kad E. Dragūnas pasidarė išvadas iš savo elgesio ir to nebekartos. Bet čia jo asmenimis reikalas, kaip jis siekia karjeros ir kokias klaidas daro. Aš jų muzikos neklausau, gėda pasakyti, net nežinau. Jaunimui, gal jis yra idealas, bet tikrai jo poelgių reikšmė perdedama. Yra daugybė žmonių, kurie nesidomi nei ką jis daro, nei ką šneka“, - sakė V. Tamošiūnaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją