Sostinėje – su visais atributais

„Tai – oficialu. Su kaupu įgyvendinę savo misiją Kaune, verčiame naują puslapį klubo istorijoje ir plaukiame į platesnius vandenis. Dešimtąjį „Exit“ gimtadienį švęsime Vilniuje“, – sakė klubo programos vadovas Ignas Vanagas. Tiksli atidarymo data ir klubo vieta Vilniuje kol kas neskelbiama.

Klubas sostinėje duris atvers su visais „Exit“ vizitine kortele tapusiais atributais – ryškiausiais pasaulio didžėjais, kokybiška šokių muzika, galingomis garso, apšvietimo sistemomis, šalto oro patrankomis ir aukštais aptarnavimo standartais.

„Į Vilnių žengsime po vasaros Palangoje, kurioje šoksime ketvirtą sezoną iš eilės. „Exit“ vasaros rezidencija pajūryje savo duris atvers jau birželio 24 dieną“, – sakė Ignas.

Skaičiuoja tarp geidžiamiausių

Dešimtus veiklos metus skaičiuojantis „Exit“ šiandien užsienio didžėjų vadinamas pagrindiniu šokių muzikos klubu ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Neretai atlikėjai klubo sceną įvardina kaip vieną geidžiamiausių groti viso pasaulio klubų kontekste.

Nuo „Exit“ scenos pažintį su Lietuvos publika pradėjo visa eilė garsiausių šokių muzikos vardų. Tarp jų – Armin Van Buuren, Deadmau5, John Digweed, Jeff Mills, „Deep Dish“, Above & Beyond, Markus Schulz, Hernan Cattaneo, Satoshi Tomiie, Nick Warren, Danny Howells ir James Zabiela.

„Visi, kurie turėjo laimės aplankyti klubo „Exit“ naktis, dar ilgai jų nepamirš. Šiuo metu pasaulyje tai viena labiausiai jaudinančių ir įdomiausių vietų groti“, – kalbėjo šokių muzikos žvaigždė Dave Seaman, pernai klube „Exit“ įrašęs miksą kultinei „Global Underground“ šokių muzikos rinkinių serijai.

Su „Exit“ vardu siejamas šalies klubinio gyvenimo sprogimas, į Lietuvą atgabenęs pasaulio šokių aikštelėse grojamą house ir techno muziką. Pirmasis „Exit“ renginys įvyko 2001 metų gruodžio 1 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)