Šie duomenys rodo, kad pirmame pusfinalyje Lietuvai komisija skyrė maksimalų balų skaičių - 113 balų, tuo tarpu konkurso nugalėtojui Azerbaidžanui - 108. Tačiau Ell & Nikki sulaukė didelio žiūrovų palaikymo - 124 balų, o Lietuvai iš žiūrovų teko tik 52 balai.

Finale komisija Evelinai Sašenko skyrė tik 66 balus. Mažiau gavo tik Vengrija (60), Didžioji Britanija (57), Šveicarija (53), Ispanija (38) ir Rusija (25). Finale Lietuvos nelepino ir žiūrovai, teskyrę tik 55 balus.

Maksimalų balų skaičių komisija skyrė Italijai - 251, minimalų - Rusijai (25). Azerbaidžanas iš komisijos finale sulaukė 182 balų, iš žiūrovų - 223.

Visuomeninė Azerbaidžano televizija jau paskelbė dainų konkurso „Eurovizija-2012“ datas.

Jau žinoma, kad gegužės 22 ir 24 dienomis įvyks šio konkurso pusfinaliai, o gegužės 26 dieną įvyks finalinis koncertas, kuriame ir bus paskelbtas nugalėtojas.

Šiais metais dueto iš Azerbaidžano Ell & Nikki atlikta kompozicija „Running Scared“ buvo pripažinta geriausia.

Priminsime, kad Lietuvos atstovė su daina „C‘est ma vie“ šiame konkurse užėmė 19 vietą, o „Eurovizijos“ finale šiais metais pasirodė 25 šalys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją