Gegužės 27-ąją, penktadienį, „Tamsta“ skelbia sezono uždarymą, kuris, patikėkite, įsimins ilgai. Jei ir ne visai vasarai, tai tikrai iki pat festivalio „Tamsta muzika“, kuomet vėl galėsite sutikti daugumą šio pamilto klubo lankytojų ir muzikantų.

Tad pasiruoškite atsisveikinti garsiai – gerą nuotaiką garantuos gyvas „A.I.R Funk Orchestra“ ir daugybės „Tamstos“ draugų pasirodymas. „Susirinks visi bičiuliai, visi muzikantai, išsibarstę po įvairius muzikinius projektus, išvykę grįš iš užsienio, iš mokslų ir kartu susibursime į vieną neeilinį didžiulį projektą“, – žada „A.I.R Funk Orchestra“ muzikantas Aurimas Rimeikis.

Grįžtančiųjų į „Tamstos“ sezono uždarymą gretose – žinomas saksofonistas Liutauras Janušaitis, baigęs prestižinį JAV, Bostone, esantį Berklio muzikos koledžą, ten pat besimokanti Monika Liubinaitė (Monika Liu), iš Londono į Vilnių sugrįš Brassbastardz vokalistė Daiva Starinskaitė, pučiamųjų (ir ne tik) meistras Alvydas Mačiulskas bei kiti.

„Šįkart grosime labai įvairią muziką, bus tikras hitų vakaras, įvairių laikmečių ir stilių – nuo funko ir hiphopo, soulo, disco iki house. Ant scenos bus 19 žmonių, o gal ir daugiau. Pasirodys muzikantai iš tokių grupių kaip „Brassbastardz“, „Jing‘a‘ling“, „InSearch“, „Sounds in G“, „Saulės kliošas“ ir daugybės kitų projektų“, – sakė A.Rimeikis.

Ant scenos lipsianti daugybė muzikantų užtikrins nepakartojamas akimirkas. „Jame bus kruopelytė nostalgijos dėl to, kad prisiminsime gerus laikus. Mes visi esame labai pasiilgę vieni kitų, tokį vakarėlį darėme gana seniai. Bet liūdna jokiais būdais nebus. Ruošiamės linksmintis iki paryčių arba dar ilgiau“, – linksmai pasakojo „A.I.R Funk Orchestra“ muzikantas.

„A.I.R Funk Orchestra“ – tai bendraminčių sambūris, kuriame – ne tik muzikantai, bet ir įvairūs menininkai, gyvenantys Lietuvoje ir už jos ribų. „Norėjome suvienyti tuos, kurie turi panašių minčių, padaryti sau šventę. Užkūrėme šią "mašiną" kartu su būgnininku Marijum Aleksa. Kurį laiką buvome aprimę, bet kadangi dabar visi grįžta, puiki proga vėl susiburti“, – kalbėjo A.Rimeikis.

Nors, jo teigimu, koncerte „nebus burtų, stebuklų, lazerių ir įspūdingų šviesų“, to ir nereikia – svarbiausia šilta atmosfera, gera kompanija ir puiki nuotaika. „Klausytojams tikrai bus siurprizų, kadangi programa bus didžiulė ir stilistika labai įvairi, esame pasiruošę šėlti ir groti labai garsiai ir labai linksmai. Koncertas netilps į standartinių koncerto rėmus ir veikiausiai virs didžiuliu jam session, nes yra daugybė muzikantų, kurie taip pat nori prisijungti prie šio smagaus sezono uždarymo. Manau, viskas „išsivynios“ į labai ilgą vakarėlį“, – nekantriai laukdamas gegužės 27-osios tvirtino muzikantas.

Visi atlikėjai iš gerbėjų, kurie ateis klausytis koncerto, tikisi geros nuotaikos, juk pagrindinis tikslas – uždaryti „Tamstą“ iki kito sezono taip, kaip turi būti. „Norime, kad ateitų draugai, su draugais ir draugiškai nusiteikę gerai leistų laiką“, – šypsosi jie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją