Didžiausiame metų koncerte po atviru dangumi Stingas ne tik atliks geriausias savo dainas, bet ir pristatys pernai išleistą albumą „Symphonicity“.

Iš karto po Joninių savaitgalio išskirtinį koncertą Vingio parke surengsiantis Stingas Lietuvoje viešės pasaulinių gastrolių „Symphonicity World Tour“ metu. Viena didžiausių populiariosios muzikos žvaigždžių Vilniuje koncertuos su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru ir ištikimų bendražygių muzikantų grupe: gitaristu Dominicu Milleriu, vokaliste Jo Lawry, perkusistu Rhani Krija ir bosistu Ira Colemanu. Lietuvos valstybiniam simfoniniam orkestrui ir grupei diriguos pasaulinę šlovę pelniusi Sarah Hicks. Stingo koncertas Vilniuje taps vienu iš nedaugelio, kuriuos atlikėjas surengs ne uždarose arenose, o atviroje aikštelėje.

Vingio parke įspūdingą šou publikai dovanosiantis Stingas atliks visas geriausias savo dainas ir pristatys naująįį albumą „Simphonicity“.

Koncerte visiškai naujai suskambės garsiausios atlikėjo dainos: „Roxanne“, „Every Little Thing She Does Is Magic“, „Every Breath You Take“, „Englishman in New York“, „Fragile“, „If I Ever Lose My Faith in You“, „Fields of Gold“, „Desert Rose“ ir daugelis kitų.

Per savo muzikinę karjerą Stingas yra gavęs net 17 „Grammy“ ir 4 „BRIT Adwards“ apdovanojimus, taip pat apdovanotas „Auksinio gaublio“ ir dviem „Emmy“ titulais. 2004 m. už nuosaikų britų kultūros populiarinimą Anglijos karalienė Elžbieta II-oji muzikantui suteikė riterio titulą. Pasaulyje yra parduota daugiau nei 100 milijonų Stingo įrašų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją