Dviguboje erdvėje bare „Briusly“ ir klube „Opium“ gegužės 20 dieną bus nutiestas permatomas kilimas, kuriuo žengs ne tik ieškantys galimybės blykstėms parodyti naujus dantų protezus, tačiau ir mėgstantys šokti prietemoje. Visgi, apdovanojimų ceremonija bus tik priedanga audringiems šokiams netaisyklingu ritmu įvykti - tikina rengėjai ir tuoj pat pasislepia.

Trys amžini „Nesakyk mamai!“ įgarsintojai Manfredas, Kym Wild ir Miss America į renginio foje pakvies perspektyviausius netikrus didžėjus, kurie be visa ko varžysis ir vardinėje „Geriausio netikro diskotekos vedėjo“ nominacijoje.

Kitos nominacijos įvertins „Metų reiverį“, kuriuo taps daugiausiai vakarėlių nesugadintais kepenimis per metus aplankęs jaunuolis, nors nepatikimi šaltiniai skelbia, kad tai bus mergina. Taip pat, pagaliau paaiškės, koks aprangos kodas yra pats, nenormine jaunimo subkultūrų kalba tariant, "debiliškiausias".

Daugiausiai aistrų sukėlė nominacija „Lietuviškiausias afterio vertimas“. Pirmą kartą šį terminą girdintiems verta žinoti, kad iki šių metų atgrasiu, nors tiesa, labai patogiu liežuviui „afteriu“ vadintas vakarėlio tęsinys, vykstantis ankstyvą rytą, kuriame dažniausiai dalyvauja šiuolaikinio žmogaus cheminis pakaitalas. Favoritais laikomos nė viename „afteryje“ nebuvusių kalbininkų pasiūlytos „dūzgės“, „kvaišbalis“, „puotatąsa“, „pratęstuvės“ ir „vėlesnysis sąlėkis“. Jaunimo siūlytų versijų skelbti nevalia dėl mažamečių apsaugos įstatymo.

Kol vakarėlio sienos dažomos, o blogas renginio vedėjas repetuoja fonogramą, grupės „Metal On Metal“ nariai išsiduoda, kad netrukus šalies radijus ir barus pasieks jų antras lietuviškas kūrinys, šįkart su daugiatalenčiu ceremonijų meistru MC Messiah. Daugiau informacijos neturi net ir „Google“, tačiau po padorumo ribas peržengiančio kamantinėjimo, vienas garbanotas grupės narys išsidavė, kad birželį daina pasirodys net ir singlo pavidalu, tiesa, jis niekaip negalėjo prisiminti dainos pavadinimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją