Šešioliktus metus scenoje skaičiuojanti kompanija „Biplan“, išleidusi jau septynis albumus ir krūvą radijo singlų, bręsta naujam rinkiniui, pristatinėja šviežias dainas ir su didžiausiu malonumu lipa į sceną pamaitinti pop/rock alkanų melomanų. Penktadienis „Brodvėjaus Pub‘e“ bus ne išimtis.

„Tiek moterims, tiek vyrams reikėtų stipriai prisitvirtinti savo „stogus“, kad „Biplan‘ai“ nenuneštų, nes jie gali, patikėkite, jie šito reikalo profesionalai“, - juokėsi nekantriai koncerto laukiantys organizatoriai.

Šeštadienis „Brodvėjaus Pub‘e“ bus šiek tiek ramesnis, bet saldų grožio miegą reikėtų atidėti bent iki vėlyvo sekmadienio ryto, kadangi scenoje su akustine programa šeimininkaus grupė „Amberlife“. Vėliau scenoje ir už jos ribų karaliaus diskotekininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją