Alina Orlova – alternatyvios lietuviškos muzikos perliukas, savo kūryba sužavėjusi ne tik Lietuvos, bet ir Prancūzijos, Rusijos, Didžiosios Britanijos klausytojus. Alinos daina „Lichoradka“ iš naujojo albumo „Mutabor“ buvo pripažinta geriausia metų daina 2010 – aisiais Rusijoje, o visą lapkričio mėnesį merginos kūryba gėrėjosi Prancūzijos klausytojai, kur Alina surengė net keliolika koncertų.

Po 2008–ųjų debiutinio albumo „Laukinis šuo dingo“ sėkmės, 2010 – ųjų vasarą pasirodė antrasis, anot pačios Alinos, šiek tiek kitoks, „gerokai skausmingesnis, bet ir taiklesnis“ albumas – „Mutabor“, kuriuo lyg pasakos slaptažodžiu atrakinamas dainininkės sielos pasaulis. „Šis albumas yra virsmas“ – patvirtina Alina klausytojų pastebėjimus, kad jos kūryba tapo kitokia - brandesnė, kartais dramatiškesnė.

Koncerte Kaune klausytojai vėl turės galimybę išgirsti naujas, bei jau gerai žinomas Alinos Orlovos dainas, lydimas pianino garsų, o kūrinių skambesį praturtins gitaristas ir violančelistas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją