Pagrindinė "Nokia Plug In" "progressive" scenos žvaigždė - didžėjus Sanderis Kleinenbergas (Klainenbergas) šį pavasarį laimėjo prestižiškiausią apdovanojimą "Dance Star" už Justino Timberlake'o (Džastino Timberleiko) dainos "Rock My Body" versiją.

Naujausiame "DJ Magazine" pasaulio didžėjų "TOP-100" jis yra 13-oje vietoje, o prieš metus pakilo iš 67-osios į 15-ąją. Kritikai sutaria, kad "Skrajojantis Olandas" (žvaigždės pravardė) yra vienas iš tų, kurių karjeros kreivė nuolatos kyla į viršų.

S.Kleinenbergas šiuo metu yra vienas populiariausių pasaulyje didžėjų. Didesnę metų dalį jis praleidžia kelionėse, rengdamas pasirodymus įvairiausiuose pasaulio kampeliuose. Gegužę jis grojo Stambule, Amsterdame, Birmingeme, Londone, Madride, o po pasirodymo Vilniuje keliaus į Milaną, Niujorką, Majamį, Vašingtoną, Monrealį, Braitoną, birželį baigs legendinėje Ibicoje.

Nors S.Kleinenberg Vilniuje dar nežada demonstruoti vaizdo miksavimo meistriškumo, jo pasirodymui "Nokia Plug In" ruošia specialų vizualinį bei garso apipavidalinimą su 4 plazminiais televizoriais ir 16 metrų skersmens ekranu, pertvarkytu interjeru bei labai galinga garso sistema.

"House" muzikos scenoje pasirodys šokių muzikos legenda, vienas iš "acid house" judėjimo Didžiojoje Britanijoje pradininkų DJ Danny Rampling. Prodiuseris, remiksuotojas ir populiariausių Anglijoje šokių muzikos radijo laidų "Kiss FM" bei "BBC" vedėjas šiandien turi sukaupęs apie 50 tūkst. plokštelių, per savo karjerą yra grojęs milijonams žmonių tiesiogine prasme. Specialiai įrengtoje scenoje britų superžvaigždę apšildys kultinis estų duetas "Rulers Of The Deep", kurį sudaro DJ Meri ir DJ P.Julm.

Iki šiol surengta 10 "Nokia Plug In" vakarėlių, kuriuose pasirodė pasaulio šokių muzikos žvaigždės. Praėjusiais metais "Nokia Plug In" sesijoje apsilankė daugiau kaip 10 tūkst. vilniečių ir sostinės svečių. Šių metų kovo mėnesį vykusioje muzikos šventėje linksminosi 4 tūkst. stilingo jaunimo atstovų.

Į "Nokia Plug In" vakarėlius nebus įleidžiami nepilnamečiai lankytojai. Perkant iš anksto, bilietai kainuos 25 litus, renginio dieną - 35 litus, VIP bilietai - 80 litus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją