Rusijos „rolingais“ ir „bitlais“ vadinama roko grupė „Mashina Vremeni“ šimtus tūkstančių roko gerbėjų savo kūryba džiugina ilgiau nei keturis dešimtmečius. Legendinio kolektyvo istorija prasidėjo 1968m, kai Andrejus Makarevičius pirmą kartą išgirdo „The Beatles“. Pirmoji grupės lyderio suburta ketveriukė pradžioje vadinosi „The Kids“, tačiau jau pirmojo albumo įrašų metu jaunieji muzikantai pavadinimą pakeitė į „Mashina Vremeni“.

Per ilgesnę nei 40 metų karjerą „Mashina Vremeni“ išleido per 30 albumų. Prieš dvejus metus surengusi 40-ties metų jubiliejui skirtas koncertines gastroles, „Mashina Vremeni“ dar kartą įrodė, kad ir šiandien yra viena populiariausių Rusijos roko grupių – į daugumą koncertų buvo išpirkti visi bilietai. Šiemet koncertuose roko grandai žada be pačių populiariausių savo hitų „Povorot“, „Za Tech, Kto V More“, „Marionetki“, „Koster“, „Odnazhdy Mir Progniotsa Pod Nas“ ir daugelio kitų taip pat atlikti ir naujos kūrybos dainų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją