Senit - viena labiausiai patyrusių „Eurovizijos“ dalyvių. Jos muzikinė karjera neapsiriboja nei kontinentais, nei žanrais.

Europoje ji garsėjo kaip miuziklų žvaigždė. Šveicarijoje dainavo garsiajame „Fame“ („Šlovė“), Vokietijoje - „Liūte karaliuje“.

Tuo pačiu metu pradėjo kurti ir autorinį albumą. Dirbo su garsiais italų kompozitoriais ir prodiuseriais, dainavo anglų ir italų kalbomis ir netruko sulaukti sėkmės. Jos albumai parduodami dešimtimis tūkstančių.

Mikliai apsisukusi Europoje, žavi juodaodė patraukė į JAV. Čia ji netruko susirasti pasaulinio garso prodiuserius dirbusius su megažvaigždėmis Missy Elliot, Christina Alguilera ir Whitney Houston. Tai buvo jos pirmas žingsnis į R&B pasaulį ir tarptautinį popžvaigždės statusą.

Kitas sėkmingas projektas - darbas televizijoje HIPHOPTV. Čia ji vedė laidą „Urban Charts“.

„Kai sužinojau, kad San Marino televizija patvirtino mano dainą, kurią jiems nusiuntė prodiuseriai, puoliau šokinėti iš džiaugsmo. Augau netoli San Marino. Tai nuostabi magiška vieta. Kai tik galėdavau - visada ten vykdavau“, - sako Senit.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją